Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Βρέθηκε και συνελήφθη η Βίκυ Σταμάτη

Μόλις λίγα μέτρα μακριά από το Δρομοκαΐτειο και συγκεκριμένα στην Παναγίτσα Χαϊδαρίου όπου κρυβόταν, παραδόθηκε η Βίκυ Σταμάτη.

Από χθες η Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της, ενώ εξετάζονταν όλα τα σενάρια μεταξύ αυτών και αυτό της ανάμειξης ποινικών κρατουμένων που την βοήθησαν να δραπετεύσει.

Όπως αναφέρουν εισαγγελικές πηγές η κα Σταμάτη θα περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα της απόδρασης, το οποίο είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Η κα Σταμάτη φέρεται να επικοινώνησε μέσω τρίτου προσώπου με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση και εκδήλωσε την επιθυμία της να εμφανιστεί στη δικαιοσύνη και ειδικότερα στον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη ο οποίος διενεργεί την έρευνα για τη φυγή της από το Δρομοκαΐτειο ώστε να διασφαλιστεί η οικειοθελείς εμφάνισή της.


Σε πολύ άσχημη κατάσταση η Βίκυ Σταμάτη

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εντοπίστηκε η Βίκυ Σταμάτη, καθώς σύμφωνα με το δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση δεν έχει πάρει τα φάρμακα της.

Όπως είπε ο κ. Ραγκούσης, η Βίκυ Σταμάτη περιπλανιόταν άσκοπα μετά την απόδραση της από το Δρομοκαΐτειο. Μάλιστα ενώ περίμενε τις αρχές έξω από την εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι φέρεται να έλεγε "τώρα πρέπει να πάω στο παιδί μου". Μάλιστα την εκκλησία η κα Σταμάτη είδε δύο παιδιά και λίγο πριν πάει ο εισαγγελέας τους ρώτησε πως τα λένε

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος , ο εισαγγελέας Εφετών Γρ. Πεπόνης και αστυνομικοί ήταν αυτοί που παρέλαβαν την Βίκυ Σταμάτη από την εκκλησία της Παναγίστας στο Χαϊδάρι.

Η κ. Σταμάτη μεταφέρεται στην ΓΑΔΑ όπου σπεύδουν και οι δυο εισαγγελείς όσο και γιατρός για να την εξετάσει. Αναμένεται να ασκηθεί σε βάρος της δίωξη για το αδίκημα της απόδρασης κρατουμένου.

Πάντως, η έρευνα για τις συνθήκες απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο παραμένει ανοικτή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το λουκέτο που είχε τοποθετηθεί στην σιδεριά της μπαλκονόπορτας ήταν "ένα μικρό λουκέτο από αυτά του εμπορίου τα οποία μπορούν εύκολα να παραβιαστούν ή να ανοιχτούν με οποιοδήποτε αντικλείδι". Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , το βράδυ της απόδρασης το νερό στο ντους του μπάνιου της Βίκυς Σταμάτη ήταν ανοικτό και εκτιμάται πως η ίδια το άφησε έτσι για να μπερδέψει τους φρουρούς της.


news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *