Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Συμμετοχή σπουδαστών του Ι.Ε.Κ. Έδεσσας σε παραστάσεις του Εδεσσαϊκού Θεάτρου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι σπουδαστές του τμήματος Αισθητικής του Ι.Ε.Κ. Έδεσσας με την επίβλεψη των εκπαιδευτριών τους συμμετείχαν υποστηρικτικά στο μακιγιάζ των ηθοποιών του Εδεσσαϊκού Θεάτρου στο
πλαίσιο της παράστασης «Παπουτσωμένος Γάτος». 

Καθ’ όλη τη διάρκεια των παραστάσεων, από 17 έως και 22 Μαρτίου 2015, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δεξιότητές τους. Το Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας επιδιώκει τη συμμετοχή καταρτιζομένων του σε τέτοιες δράσεις, που σκοπό έχουν τη σύνδεση της κατάρτισης με την πραγματική αγορά εργασίας. 

Τέλος, προσωπικές ευχαριστίες απευθύνουμε στις εκπαιδεύτριες κυρίες Πεσκελίδου Ευθυμία και Φωτιάδου Σοφία, που συντόνισαν την παρουσία των σπουδαστών μας.































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *