Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Α' Κατηγορία ΕΠΣ Πέλλας: Φουντώνει η μάχη για την παραμονή, δύο στροφές πριν το φινάλε

Mετά τα χθεσινά αποτελέσματα στους αγώνες της Α' Κατηγορίας, δεν ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με τα σενάρια παραμονής των ομάδων.


1ος Όμιλος

Στον πρώτο όμιλο, μετά το 1-1 στην Υδραία ανάμεσα στον Άρη και τον Μακεδονικό Ίδας, οι φιλοξενούμενοι πιστοποίησαν την παραμονή τους και μαθηματικά, ενώ οι γηπεδούχοι παίζουν τα ρέστα τους στον ''τελικό'' του Σαββάτου μέσα στο Λυκόστομο, όπου θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς η Μαύρη Θύελλα πάρα το 3-0 άνευ αγώνα (δεν κατέβηκε να αγωνιστεί η Δάφνη Παναγίτσας), αύξησε την διαφορά της στους 4 βαθμούς αλλά θέλει βαθμό ή βαθμούς στο μεταξύ τους παιχνίδι για να είναι όλοι χαρούμενοι στο στρατόπεδο της ομάδας.

Ο Ευρωπός Φούστανης, μετά από τη νίκη που πέτυχε, εξασφάλισε την παραμονή του, καθώς στην ισοβαθμία με τον Άρη Υδραίας υπερτερεί στα τέρματα (κέρδισε 0-2 μέσα στην Υδραία και ήρθαν ισόπαλοι εντός έδρας με 1-1). Στον αντίποδα, ο Ηρακλής Γαρεφείου θέλει 1 βαθμό, καθώς στην ισοβαθμία υστερεί (έχασε στην Υδραία 3-1 και στο Γαρέφι το αποτέλεσμα ήταν 3-3).


Το Σάββατο 18/4 στις 17:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Λυκόστομο για τον ''τελικό'' της παραμονής, Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου - Άρης Υδραίας.

Στον πρώτο γύρο ο Άρης Υδραίας επικράτησε με σκορ 3-0 

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση με 29 βαθμούς από τους οποιους οι 25 προέρχονται από τα εντός έδρας παιχνίδια , η επίθεση της με 38 τέρματα βρίσκεται στην 11η θέση ανάμεσα σε 15 ομάδες και η άμυνα της 56 τέρματα στην 10η θέση 

Στην 13η θέση βλέπουμε τους φιλοξενούμενους με 25 βαθμούς και πιο ισορροπημένες στατιστικές , έχουν πετύχει δύο περισσότερα τέρματα από το Λυκόστομο (40) ενώ στο παθητικό τους έχουν 56 τέρματα.

Η επίθεση στην 10η θέση και η άμυνα επίσης στην 10η θέση μαζί με το Λυκόστομο.


Η Βαθμολογία

Ηρακλής Γαρεφείου 31
Ευρωπός Φούστανης 31
Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου 29
-------------------------------------------------
Άρης Υδραίας 25
Αναγέννηση Δωροθέας 12
Δάφνη Παναγίτσας 10



2ος Όμιλος

Στο δεύτερο όμιλο, πολλές ομάδες εξασφάλισαν αυτή την αγωνιστική την παραμονή τους και πλέον παίζουν τρεις για δύο θέσεις. Ο Φίλιππος Γιαννιτσών παίζει τους κόπους μια χρονιάς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Μυλοτόπου και με νίκη στέλνει στη Β' Κατηγορία τον Μέγα Αλέξανδρο Εσωβάλτων (παίζει εκτός με τη Δόξα Μελισσίου) και των Άρη Αθυρών (παίζει εκτός με τον Άρη Πρ. Ηλία), που ακολουθούν σε απόσταση τεσσάρων και πέντε βαθμών αντίστοιχα.

Η Βαθμολογία

Φίλιππος Γιαννιτσών 29
-----------------------------------------------------
Μέγας Αλέξανδρος Εσωβάλτων 25
Άρης Αθυρών 24
Άρης Προφήτη Ηλία 6


Επιμέλεια: Μάνος Παρτσανάκης

ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *