Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ευχαριστήριο της Ένωσης Πολυκάρπης - Μοναστηρακίου

Το Δ.Σ της Ένωσης Πολυκάρπης - Μοναστηρακίου θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές της για την προσπάθεια και την άνοδο στην Α' Κατηγορία μετά από χρόνια.

Επίσης να ευχαριστήσουμε και τον προπονητή της ομάδας μας Νίκο Τσολερίδη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους υπέροχους φιλάθλους μας, που ήταν κοντά μας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και μας στήριζαν με κάθε τρόπο. Τέλος, ελπίζουμε η παρέα μας και το οικογενειακό κλίμα να συνεχιστεί και του χρόνου, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Συγχαρητήρια και στις ομάδες της Δόξας Μεγαπλατάνου και Μακεδονικού Μεσημερίου για την άνοδό τους στην Α' Κατηγορία!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *