Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Βόμβα στο ξενοδοχείο Intercontinental της Αθήνας (Σαν σήμερα 27/4)

1994 στη Γερμανία, οι συγκρούσεις μεταξύ νεοναζί και αριστερών διαδηλωτών στη Λειψία προκάλεσαν τον τραυματισμό δυο ατόμων.

1925 στην Ελλάδα, υπογράφτηκε το διάταγμα για την ίδρυση Επαγγελματικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και το Βόλο.

1999 βόμβα στο ξενοδοχείο Intercontinental της Αθήνας, σκοτώνει μία υπάλληλο εταιρίας πληροφορικής και τραυματίζει ελαφρά ένα συνάδελφό της. Την ευθύνη αναλαμβάνουν οι «Επαναστατικοί Πυρήνες».







Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 27/4
1947 Ο Ουαλός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μέλος του rock συγκροτήματος BadfingerPete Ham (Peter William Ham 1947-1975), γεννήθηκε στο Σουάνσι της Ουαλίας. Μεγάλη του επιτυχία το τραγούδι-μπαλάντα "Without You" που έγραψε με τον μπασίστα Tom Evans. Ο Paul McCartney, αναφερόμενος στο τραγούδι, το είχε χαρακτηρίσει: "...the killer song of all time".  Έχει τραγουδηθεί από καλλιτέχνες όπως Harry NilssonMariah Carey κ.α.

1964 Οι The Beatles κυκλοφορούν στην Αμερική το single "Love Me Do". Το τραγούδι έγραψε ο Paul McCartney σε ηλικία δεκαέξι ετών και αργότερα το ολοκλήρωσαν παρέα με τον John Lennon. Είχε πρωτοκυκλοφορήσει στη Μεγάλη Βρετανία τον Οκτώβριο του 1962.

Αθλητισμός 27/4

 27/4/2009 Πεθαίνει σε ηλικία 89 ετών ο Μηνάς Βουρδουμπάνης, οδηγός αγώνων την περίοδο 1955-75 με 17 συμμετοχές σε ράλλυ Ακρόπολις και 13 Μόντε Κάρλο (τερμάτισε σε 3) με Skoda και Glas

27/4/1999 Διακόπτεται οριστικά λόγω πολέμου (ΝΑΤΟ-Σερβία) το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γιουγκοσλαβίας μετά από απόφαση της ομοσπονδίας. Πρωταθλήτρια ανακηρύσσεται η καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου, Μπούντουτσνοστ

27/4/1999 Η Άγη Κασούμη κατακτά την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στη Σεούλ. Στο πιστόλι πετυχαίνει επίδοση με 584/600 και στα τελικά φτάνει τους 684.8 πόντους με τις 10 επιπλέον βολές. Πρώτη ανακηρύσσεται η Κινέζα Chow Ying με 693.2 και δεύτερη η Γεωργιανή Salugwadze Nino με 686.9 βαθμούς



Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *