Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Είπε πως έχει καρκίνο για να πουλήσει την εφαρμογή της!

Τα έσοδα από μια επιτυχημένη εφαρμογή σε smartphone μπορεί να φτάσουν τα εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια μέσα σε μερικούς μήνες και για αυτό οι developers κάνουν τα πάντα για να προσελκύσουν το ενδιαφέρουν του κοινού στις εφαρμογές τους. Μια developer όμως το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Γνωρίστε την 26χρονη Belle Gibson από την Αυστραλία. Blogger και iOS developer προσπάθησε να προωθήσει την εφαρμογή της, ισχυριζόμενη ψευδώς πως έχει καρκίνο στον εγκέφαλο σε τελικό στάδιο, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για να κατεβάσει την εφαρμογή της. Κατάφερε να προσελκύσει χιλιάδες οπαδούς και ακολούθους σε όλα τα social media και φυσικά να πλουτίσει. Η απάτη της αποκαλύφθηκε όταν δε δώρισε τα $300.000 που είχε αποκομίσει από το App Store για φιλανθρωπική δράση, όπως είχε υποσχεθεί. Αναγκάστηκε τελικά να παραδεχτεί την απάτη της σε συνέντευξή της στο The Australian Women’s Weekly.

Τα τελευταία νέα λένε πως το Penguin Australia σταμάτησε να την πληρώνει για το βιβλίο της, η Apple απέκλεισε την εφαρμογή της και πέρα από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται, δηλώνει πως η ζωή της έχει γίνει κόλαση από τις κοινωνικές αντιδράσεις που συναντά.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *