Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Εργατική Πρωτομαγιά - Διεθνής Ημέρα Εργατών (Σαν σήμερα 1/5)

1η Μαϊου - Εργατική Πρωτομαγιά - Διεθνής Ημέρα Εργατών






Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο



Μουσική 1/5
1969Ο Jimi Hendrix συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο του Τορόντο στον Καναδά, για κατοχή ναρκωτικών. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους δέκα χιλιάδων δολαρίων.
1975Οι The Rolling Stones ανακοινώνουν στους δημοσιογράφους την επερχόμενη περιοδεία τους στην Αμερική, παίζοντας το τραγούδι "Brown Sugar" πάνω σε ένα λεωφορείο, το οποίο διέσχιζε την Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν της Νέας Υόρκης.
1980Η κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής απαγορεύει την ραδιοφωνική μετάδοση του τραγουδιού των Pink Floyd, "Another Brick In The Wall", όταν διαπιστώνει πως έχει γίνει το τραγούδι-ύμνος των νεαρών έγχρωμων μαθητών που διαμαρτύρονται για την ελλειπή παιδεία.
2005Οι Coldplay γίνονται το πρώτο Βρετανικό συγκρότημα που κάνει ντεμπούτο στα δέκα πρώτα singles του Billboard μετά τους The Beatles με το τραγούδι "Hey Jude" το 1968. Οι Coldplay βρίσκονται στην όγδοη θέση του Billboard Hot 100 με το τραγούδι "Speed Of Sound" από το τρίτο τους στούντιο άλμπουμ "X&Y".

Αθλητισμός 1/5


1/5/2010 Ο Κώστας Βερνίκος εκλέγεται αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της AIPS (Διεθνής Ένωση Αθλητικών Συντακτών) με 73 ψήφους, τις περισσότερες που έχει πάρει ποτέ Έλληνας εκπρόσωπος, κατά τη διάρκεια του 72ου Συνεδρίου στο Μιλάνο

1/5/1999 Ο 96χρονος Erwin Jackulski από την Χονολολού τρέχει τα 100 μέτρα σε 24.01 δευτερόλεπτα σπάζοντας το ρεκόρ του 95χρονου Ιάπωνα Kazuhiko Tsutsumi με 38.82 το 1997

1/5/1999 Ξεκινάει στο Bryant Park στο Μανχάταν το πρώτο ανοιχτό τουρνουά στην ιστορία του επαγγελματικού μπόουλινγκ



Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *