Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Απλή επίπληξη στους συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη έφεραν στο φως οι έρευνες του εισαγγελέα και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Από τις έρευνες στον τόπο που βρέθηκε το σώμα του άτυχου φοιτητή και από την Ιατροδικαστική υπηρεσία Ιωαννίνων, «κλείδωσε» η εκδοχή της αυτοχειρίας, ενώ οι αστυνομικοί, αφού ολοκλήρωσαν τις καταθέσεις, κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές των συμφοιτητών του Βαγγέλη, που εξετάζονται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Επιπλέον, στην εκπομπή, όπως τονίζει το iefimerida.gr, αναφέρθηκε ότι η νέα Διεύθυνση της Γαλακτοκομικής Σχολής μετά από συνεδρίαση των καθηγητών, προχώρησε σε μια απλή επίπληξη προς την ομάδα των Κρητικών σπουδαστών που φέρονταν βίαια στον άτυχο Βαγγέλη, λέγοντας: «Παιδιά θα πρέπει να είστε καλοί μαθητές, να μην πειράζετε τους συμφοιτητές σας, να διαβάζετε, να έχετε άψογη συμπεριφορά».

Την είδηση επιβεβαίωσε η οικογένεια του άτυχου φοιτητή και ο θείος του είπε στην Αγγελική Νικολούλη ότι η μητέρα επικοινώνησε με τη Διευθύντρια της Σχολής όταν πληροφορήθηκε την απόφαση της συνεδρίασης και εκείνη της απάντησε ότι δεν μπορούσαν να τους αποβάλουν, γιατί δεν είχαν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *