Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ζητούνται συνοδοί για τις διακοπές των παιδιών του ΚΔΑΠ-μΕΑ της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Συνοδούς για τις θερινές διακοπές των παιδιών ζητά το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι επιθυμούν να αναλάβουν ρόλο συνοδού για την κατασκηνωτική περίοδο 2015, μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στα γραφεία του Κέντρου (Ισόγειο Ανοιχτού Θεάτρου, Κολοκοτρώνη 10- Γιαννιτσά), μέχρι την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015. 


Οι προϋποθέσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, ανακοινώνει ότι θα δεχθεί αιτήσεις από ενδιαφερόμενους που θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

- Να είναι πάνω από 20 ετών

- Να έχουν σπουδάσει σε αντικείμενο, όπως: Κοινωνικού Λειτουργού, Ψυχολόγου, Νοσηλευτή ή άλλων Κοινωνικών Επιστημών.


Τα δικαιολογητικά

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν είναι τα εξής:

- Αίτηση (υπάρχει στο Κέντρο)

- Σύντομο βιογραφικό με ανάλογα παραστατικά

- Αντίγραφο πτυχίου ή βεβαίωση σπουδών

- Μια φωτογραφία

- Αντίγραφο προϋπηρεσίας σε κατασκήνωση ΑΜΕΑ (αν υπάρχει)

- Το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου

- Την πρώτη σελίδα από τραπεζικό βιβλιάριο (μόνο Εθνικής Τράπεζας) που να φαίνεται το όνομα και ο αριθμός του λογαριασμού για να γίνει η πληρωμή του/της συνοδού

- Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.



Πληροφορίες παρέχονται καθημερινά, εργάσιμες ημέρες, από 9.00 έως 13.00 μ.μ., στο τηλέφωνο 2382022999, από τον υπεύθυνο Κοινωνικό Λειτουργό του Κέντρου κ. Μάκη Ασταρτζή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *