Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Τα smartphones με την μεγαλύτερη και την μικρότερη αναλογία οθόνης (ΕΙΚΟΝΑ)

Αγοράζοντας ένα smartphone συνήθως μας απασχολεί το μέγεθος της οθόνης, όμως είναι σημαντικό να καταλάβουμε πόσο ρόλο διαδραματίζει η αναλογία του μεγέθους της οθόνης με αυτή του συνολικού σώματος της συσκευής. Μία ιστοσελίδα από την Δανία με όνομα Mobilsiden έφτιαξε ένα γράφημα με 30 σημαντικά smartphones της τρέχουσας περιόδου, ώστε να καταλάβουν οι χρήστες τη διαφορά που υπάρχει στο συνολικό μέγεθος του κινητού με αυτή την αναλογία.

Όπως θα δείτε και στο γράφημα, smartphones με ίδιο μέγεθος οθόνης μπορούν να διαφέρουν αρκετά στο συνολικό τους μέγεθος. Για παράδειγμα το LG G4 με το iPhone 6 Plus τα οποία ενσωματώνουν οθόνη 5,5 ιντσών παρουσιάζουν αισθητή διαφορά στο συνολικό τους μέγεθος, μιας και η οθόνη του πρώτου έχει αναλογία 72,5% ενώ του δεύτερου 67.9% προς το σώμα της συσκευής.

Δείτε το εν λόγω γράφημα παρακάτω.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *