Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ο Αναστάσιος Μαλιαρός νέος Πρόεδρος της Τ.Κ. Νερόμυλων Αλμωπίας

Ορκίστηκε ο νέος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νερομύλων κ. Αναστάσιος Μαλιαρός, ενώπιον του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, σε τελετή που παρέστη και ο
Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου κ. Στέφανος Αβραμίκας.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και τόνισε πως στη μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής σημαντική είναι η συμβολή των Τοπικών Συμβουλίων. 



Για την ιστορία, ο κ. Αναστάσιος Μαλιαρός διαδέχεται τον κ. Συμεών Βαλόκη, που παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και τον οποίο ευχαριστεί θερμά η Δημοτική Αρχή για την έως τώρα συνεργασία αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος προσωπικά γιατί όπως ανέφερε σε δήλωσή του, στο πρόσωπο του κ. Βαλόκη γνώρισε έναν έντιμο και ειλικρινή συνομιλητή.




ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *