Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας για τη συμπεριφορά των δημοτών κατά την περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Δήμος Αλμωπίας στο κλίμα των πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν σε λίγες μέρες, καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν έντονους ήχους και θορύβους καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου και κυρίως κατά τη διάρκεια των ωρών κοινής ησυχίας.

Είναι καλό να συναισθανόμαστε όλοι μας την αγωνία χιλιάδων μαθητριών και μαθητών και θεωρούμε χρέος μας τη συνεισφορά στην προσπάθεια της νεολαίας που γράφει εξετάσεις.

Ταυτόχρονα, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που περνούν μία δύσκολη δοκιμασία, η οποία αποτελεί μία μοναδική εμπειρία λίγο πριν την ενηλικίωση.



ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 comments:

  1. Σημαντική ανακοίνωση, όχι μόνο για τις εξετάσεις... κάτι πρέπει να γίνει με αυτά τα μηχανάκια με τις πειραγμένες εξατμίσεις που παίζουν με τα νεύρα μας όλο το καλοκαίρι. Δεν πρέπει κάποιος να τιμωρηθεί έστω για παραδειγματισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος να τον τιμωρήσει; Οι 5-6 αστυνομικοί που έχουν απομείνει στο Α.Τ.; Η Τροχαία είναι ανύπαρκτη, δεν βλέπεις τι γίνεται καθημερινά στο κέντρο από τα αυτοκίνητα;

      Διαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *