Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

IALMOPIA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χωρίς αντιτετανικούς ορούς το Κέντρο Υγείας Αριδαίας;




















Ο πολύπαθος τομέας της υγείας εμφανίζει ξανά το τραγικό πρόσωπό του, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αλμωπίας.



Σύμφωνα με πληροφορίες πολιτών, το Κέντρο Υγείας Αριδαίας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης αντιτετανικών ορών. Πρόσφατα αναφέρθηκαν περιστατικά, όπου κάτοικοι της πόλης που δαγκώθηκαν από αδέσποτο σκύλο, δεν μπορούσαν να βρουν τον απαραίτητο για τις περιπτώσεις αυτές ορό στο μοναδικό κέντρο περίθαλψης της περιοχής μας.

Ακόμη, σε περιπτώσεις τραυματισμού από σκουριασμένα σίδερα ή μολυσμένα αντικείμενα, οι κάτοικοι της Αλμωπίας είναι απροστάτευτοι, καθώς το Κ.Υ. Αριδαίας εξυπηρετεί έναν από τους μεγαλύτερους σε έκταση Δήμους της χώρας.

Οι μονάδες υγείας της περιοχής οφείλουν, έστω και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να είναι εφοδιασμένες με όλα τα απαραίτητα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Ας ελπίσουμε να δοθεί γρήγορα λύση στο πρόβλημα, έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει κανένας κάτοικος της Αλμωπίας.





ialmopia.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *