Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα παλιά! Δείτε την Πρόεδρο της Βουλής σε ΒΙΝΤΕΟ 20ετίας!

Ένα σπάνιο βίντεο που δείχνει την Ζωή Κωνσταντοπούλου στα 18 της χρόνια κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Στο συλλεκτικό αυτό βίντεο δείχνει ότι η κ. Κωνσταντοπούλου, είχε από μικρή φιλοδοξίες και 20 χρόνια μετά, ως πρόεδρος της Βουλής κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Αρχές του 1995, η 18χρονη τότε Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Ακόμη και ο τόνος της φωνής είναι ίδιος. Οι μοναδικές διαφορές είναι τα γυαλιά που φορούσε τότε και το μήκος των μαλλιών της.

Μαθήτρια ακόμη, ρωτήθηκε "Πώς θέλεις τον πολιτικό που θα κυβερνήσει αύριο;". Και απάντησε: "Δεν θέλω έναν πολιτικό να με κυβερνήσει. Θέλω μαζί με άλλους ανθρώπους να συμβάλω στη διακυβέρνηση".

Δείτε το βίντεο




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *