Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Πανάξια στη Γ' Εθνική ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης!

Το ποδόσφαιρο του Νομού Πέλλας και η Κρύα Βρύση γιορτάζουν την επιστροφή του Απόλλωνα στη Γ' Εθνική Κατηγορία. 


Ο Πρίγκηπας του Κάμπου στο τελευταίο ματς των αγώνων μπαράζ πήρε την πολυπόθητη νίκη απέναντι στον Α.Σ. Ειρηνούπολης με 3-1, και από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στα ''σαλόνια'' μιας Εθνικής Κατηγορίας.

Στα του χθεσινού παιχνιδιού, οι Απολλωνιστές προσπάθησαν από την αρχή να ''τελειώσουν'' το ματς, όμως οι πολλές ευκαιρίες που είχαν δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι είχαν συνολικά 4 δοκάρια (!) στον αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, καθώς ο Απόλλων άνοιξε νωρίς το σκορ, με ωραία ατομική προσπάθεια του Κίτσα στο 49'. Παρότι ο Α.Σ. Ειρηνούπολης ισοφάρισε σχετικά γρήγορα - στο 62' - οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου δεν αγχώθηκαν, και ψάχνοντας με επιμονή το γκολ της...ανόδου, το πέτυχαν στο 72' με τον Στέλιο Νήρλα. Το σκορ έκλεισε στο 89' ο Σιδέρης, δίνοντας το έναυσμα για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν.


Στο άλλο ματς της ημέρας, ο έτερος διεκδικητής της ανόδου Κιλκισιακός πέτυχε νίκη χωρίς αντίκρυσμα επί του Π.Ο. Μουδανιών με 3-1.


Τελική Βαθμολογία

Απόλλων Κρύας Βρύσης  15

Κιλκισιακός  13

Π.Ο. Μουδανιών  7

Α.Σ. Ειρηνούπολης  0


Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης για την εξαιρετική πορεία και την άνοδο στη Γ' Εθνική, όπου θα αντιμετωπίσει ιστορικές ομάδες, όπως είναι η Καβάλα και η Δόξα Δράμας, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να βρει στο δρόμο της και τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ευχή όλων είναι να εδραιωθεί στην τρίτη τη τάξει κατηγορία και, γιατί όχι, να κοιτάξει κι ακόμη ψηλότερα!


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *