Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΚΠ ''Όραμα'': Ολοκλήρωση 8ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Ιουνίου για 8η συνεχή χρονιά το Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ που διεξάγεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου).

Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν 10 ομάδες με 140 αθλητές. 

1η νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «BBJ», 2η νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «Νέμεσις» και την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα «Rock 84». Τον διαγωνισμό 3 πόντων κέρδισε ο Τσολάκης Γιώργος, 2ος ο Μπουρδάνης Αγάπιος και 3ος ο Μάρκου Στάθης. Το Βραβείο Ήθους για την άψογη συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια των αγώνων απονεμήθηκε στην ομάδα «COOKERS». Πολυτιμότερος παίκτης του Τουρνουά αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία του κοινού ο Χατζηχαρίσης Σωκράτης. Τις απονομές έκανε ο εκπρόσωπους της Αστυνομικής Δ.Α Πέλλας κ. Παπαδόπουλος Σεραφείμ, ο εκπρόσωπος του Δήμου και Πρόεδρος του «ΕΥΖΗΝ» κ. Γιώγας Τάκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ Σκαλιδάκης Γρηγόρης. 



Το ΚΠ «Όραμα» θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βοηθήσαν για την επιτυχή διοργάνωση του Τουρνουά, την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, τον Δήμο Έδεσσας, τα μέλη οργανωτικής επιτροπής Νίκο Τότλη και Βεκόπουλο Γιάννη αλλά και τον Τάκη Γιώγα και Τσελίδη Ιάκωβο για την πολύτιμη βοήθεια τους.



Επίσης το 5ο Νηπιαγωγείο Έδεσσας, το 1ο και 8ο Δημοτικό Έδεσσας για τις ζωγραφιές με θέμα: «ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ», που ήταν αναρτημένες στο ΔΑΚ κατά την διάρκεια των αγώνων, τον Γιώργο Μίλτση για την διάθεση της βαλίτσας- φαρμακείου, τη Σχολή Χορού «Δράμαλη Καλλιόπη» για την παρουσίαση χορογραφίας του τμήματος των εφήβων πριν το τελικό και τους χορηγούς του Τουρνουά:«Δροσιά», «Επιγραφές», «KAVA STRAGALA», «Oto cars- Edessa», «LONDON BAR», «TAKAROS», «RIVER», «gossip», «Indigo», «Αγκαλίτσα», «Σλάμκας», «Πάκης», «Μαθηματικό Κέντρο», «ΜΑΘΗΣΗ», «ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», «Πινόκιο», «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑ & ΣΙΑ Ο.Ε», «ΘΩΜΑΣ», «Κομμωτήριο-Μαυρίδης», «Νέμεσις», «ΟΠΕΥΣ», «Φαρμακείο Πόπη Μόνα», «zoumis rafael,», «εδεσσαίκη», «Genious pc», «Karatzova», «ADMIRAL ΑΡΙΔΑΙΑΣ» «PHOTORAMA STUDIO», «Συμβολή», «Τσιπουράδικο», «Κτήμα Βίωμα», «ΓΕΓΟΝΟΤΑ», «Δονικίδης Συμεών», «ALMORIA TRANSFER», «el clasico», «Sandra», «Iasis», «DEJAVU», «EVENT», «ΙΛΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ», «ΠΕΛΛΑ NEWS».



Μετά την αξιολόγηση του Αντικαπνιστικού Τουρνουά αποφασίστηκε οι νικήτριες ομάδες θα πραγματοποιήσουν μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα τον Σεπτέμβριο. Τέλος ευχαριστούμε το κοινό – μικρούς και μεγάλους - που παρακολούθησαν τους αγώνες.







Με εκτίμηση
Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

Λάζαρος Σιάντσης
Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *