Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

IALMOPIA LIVE: Σαββατιάτικη...βόλτα στα ΑΤΜ της Αριδαίας! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, αρκετοί συμπολίτες μας επισκέφτηκαν τα ATM των τραπεζικών καταστημάτων της Αριδαίας, ως συνέπεια της όποιας αβεβαιότητας υπάρχει από χθες το
βράδυ, οπότε και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για την αποδοχή ή μη της προτεινόμενης συμφωνίας από τους δανειστές.

Οι ουρές έξω από τις τράπεζες δεν ήταν τεράστιες, όπως πολλοί έσπευσαν να προδικάσουν ή να αναφέρουν, αλλά αναμφίβολα υπήρξε μια σταθερή ροή 8-10 ατόμων ανά ώρα.

Οι κάτοικοι της Αλμωπίας, σκεπτικοί μεν αλλά όχι πανικόβλητοι, δείχνουν να προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα, ό,τι κι αν φέρει αυτή, μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Δείτε τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του ialmopia από τα τέσσερα τραπεζικά καταστήματα της Αριδαίας.












ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *