Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ανοιχτή πρόσκληση για δημιουργία αγροτικού - κτηνοτροφικού συλλόγου στη Σκύδρα

Καλούνται σε συγκέντρωση και συμμετοχή όλοι οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Σκύδρας, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 8:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, με θέμα: «ΙΔΡΥΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ», σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.1361/1983, όπως τροποποιήθηκε από τον Ν.4015/2011, με την παρουσία νομικού.


Όσοι συνάδελφοι αγρότες και κτηνοτρόφοι νοιώθουν αδύναμοι να αντιμετωπίσουν μόνοι τους τα τεράστια προβλήματα που έχουμε όλοι, όπως για παράδειγμα είναι:

*Η ακαρπία στα συμπύρηνα και η μη αναγνώριση της ζημίας από τον ΕΛΓΑ

*Ξερά δέντρα από ακραία καιρικά φαινόμενα

*Καθυστερήσεις πληρωμών από τον ΕΛΓΑ

*Φορολογία αγροτών - κτηνοτρόφων

*Βοσκοτόπια

*Άδειες λειτουργίας σταύλων

*Εξισωτική αποζημίωση

*Μεσογειακή μύγα

*ΟΣΔΕ και πολλά ακόμη,


αλλά και όσοι θέλουν να είναι συνεχώς ενημερωμένοι πάνω στα γεωργοκτηνοτροφικά ζητήματα, τότε θα πρέπει την παραπάνω ημερομηνία να αφήσουν τις δουλειές τους και μαζί με τους συναδέλφους τους να είναι παρόντες στη συγκέντρωση για να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας, έτσι ώστε οργανωμένα, δυναμικά και συντονισμένα να διεκδικήσουμε το δίκιο και τη λύση των προβλημάτων μας. 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6977093330



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *