Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Αίτηση πτώχευσης από την On Telecoms - Τι πρέπει να κάνουν οι συνδρομητές

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με απόφαση της Ολομέλειάς της δίνει στον ΟΤΕ τη δυνατότητα να σταματήσει να παρέχει υπηρεσίες δικτύου (χονδρική) στην On Telecoms, κάτι που θα οδηγήσει την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία σε αδυναμία να παρέχει υπηρεσίες στους συνδρομητές της.

Σύμφωνα με το naftemporiki.gr, ο ΟΤΕ θα έχει τη δυνατότητα να διακόψει την παροχή υπηρεσιών στην On Telecoms αφού παρέλθουν περίπου 30 μέρες προκειμένου οι συνδρομητές της να ενημερωθούν και να «μετακομίσουν» σε άλλο πάροχο της επιλογής τους (η διαδικασία της φορητότητας του τηλεφωνικού αριθμού χρειάζεται περίπου 10 μέρες).

Να σημειωθεί ότι η On Telecoms έχει καταθέσει αίτηση πτώχευσης στο αρμόδιο δικαστήριο η οποία θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο. Το χρέος της προς τον ΟΤΕ, βάσει πληροφοριών, είναι περίπου 5,5 εκατ. ευρώ. Εκτιμάται ότι έχουν απομείνει στο δίκτυό της περίπου 24.000 συνδρομητές, καθώς για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας του χρέους της στον ΟΤΕ, δεν είχε τη δυνατότητα να εγγράφει νέους συνδρομητές.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *