Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ένοπλη ληστεία σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία στο Λουτράκι Αλμωπίας - Αντιμέτωποι με τους βίαιους ληστές ο ίδιος και η οικογένειά του

Θύματα μιας καλά οργανωμένης διάρρηξης και ληστείας έπεσαν σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου τα ξημερώματα, γνωστός επιχειρηματίας του Λουτρακίου Αλμωπίας και η οικογένειά του.

Πιο συγκεκριμένα 4 άγνωστοι δράστες οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες τύπου Full face εισήλθαν παράνομα γύρω στις 3 π.μ. σε οικία 1ου ορόφου και με την απειλή πιστολιών και κυνηγετικών όπλων ακινητοποίησαν ένα ζευγάρι (59χρονος και 58χρονη) που εκείνη την ώρα κοιμόταν.

Στη συνέχεια, αφού τους δέσμευσαν με ταινία (χέρια-πόδια), ερεύνησαν τους χώρους και αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ σύμφωνα με τους παθόντες.

Κατά την διαφυγή τους οι δράστες αντιλήφθηκαν τον 31χρονο γιο των παθόντων που επέστρεφε στην οικία του, τον οποίο ακινητοποίησαν και κλείδωσαν στην αποθήκη της οικίας.

Οι δράστες διέφυγαν με όχημα που είχαν σταθμεύσει πλησίον της οικίας και αναζητούνται.

Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *