Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Κάτοικοι Μεγαπλατάνου Αλμωπίας: ''Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Ζωή!''

Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου Μεγαπλατάνου. Εκεί, η νηπιαγωγός κ. Ζωή και οι μικροί της
μαθητές παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους τους ''12 Θεούς του Ολύμπου στο Νηπιαγωγείο''.

Με αφορμή την ωραία αυτή εκδήλωση, αλλά και τη μοναδική και πολύτιμη προσφορά της κ. Ζωής στην τοπική κοινωνία του Μεγαπλατάνου, οι κάτοικοι της κοινότητας θέλησαν να την ευχαριστήσουν δημόσια με τα ακόλουθα λόγια:


Ευχαριστούμε θερμά τη Νηπιαγωγό μας, την ''κυρία Ζωή'', και τα νηπιάκια μας, που με ιδιαίτερο ζήλο και δύναμη ψυχής χάρισε σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους κατοίκους του Μεγαπλατάνου, ένα υπερθέαμα αγάπης, χαράς, γνώσεων και διασκέδασης, με τους ''12 Θεούς του Ολύμπου στο Νηπιαγωγείο''.

Την ευχαριστούμε από καρδιάς επίσης, για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε να αναδιαμορφώσει τον εσωτερικό κι αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου, με προσωπικό κόπο, χρόνο και τη συμβολή όλων μας, κι εκτιμάμε βαθύτατα την ανθρωπιά, τη δημιουργικότητα και την αγάπη που χάριζε απλόχερα, τόσο στους μικρούς μαθητές της, όσο και στο σύνολο των κατοίκων του χωριού μας!


Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ !















































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *