Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Σύσκεψη για τη λειτουργία του Τελωνείου Σκύδρας

Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο την παραμονή και συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Τελωνείου Σκύδρας συγκαλείται με πρωτοβουλία της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου.

Προσκαλούνται να συμμετάσχουν οι Βουλευτές του Νομού, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, οι Δήμαρχοι του Νομού, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας, η Διευθύντρια του Τελωνείου, ο Εμπορικός Σύλλογος Σκύδρας, εξαγωγικές επιχειρήσεις, επιτηδευματίες και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης ή κάτοικος του Νομού.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, κι ώρα 10 π.μ.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *