Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Σε μια εβδομάδα ξεκινά προετοιμασία! Ολοκληρώθηκε η ''τραγωδία'' του ΠΑΟΚ στα playoffs

Το μαρτύριο των φετινών play off ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, με τον Δικέφαλο να κλείνει τη σεζόν με ήττα (1-0) από τον Αστέρα, με γκολ του Ιγκλέσιας στο 77΄.

Οι «ασπρόμαυροι» τερμάτισαν έτσι στην τελευταία θέση του μίνι πρωταθλήματος και θα δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για τη νέα σεζόν στις 16 Ιουλίου, δηλαδή σε περίπου ένα μήνα!

Ο Αστέρας κατέκτησε τη 2η θέση, ενώ ο Ατρόμητος που κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 2-0 τερμάτισε 3ος.

Το σύνολο του Γιώργου Γεωργιάδη εμφανίστηκε κατώτερο των προσδοκιών σε ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία με μόλις 1 γκολ, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.


Κλάους: Θέλω να ξεχάσω την φετινή χρονιά...


Για την αποτυχημένη χρονιά του ΠΑΟΚ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν άξιζε ο ΠΑΟΚ να βγει τελευταίος στα πλέι οφ: "Με την εικόνα που είχαμε δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Δεν καταφέραμε να κάνουμε ούτε μία νίκη και είναι φυσιολογικό που βγήκαμε τελευταίοι. Πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν από τον κακό προγραμματισμό που έγινε το καλοκαίρι. Είχα πει τότε πως θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά από όλες και να που βγήκα αληθινός. Πιστεύω πως την ευθύνη δεν την έχουν μόνο οι παίκτες. Ευθύνες είναι σε αυτούς που έκαναν τον προγραμματισμό. Υπάρχει πίεση στα αποδυτήρια που οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να αντέξουμε και για αυτό βγάζουμε αυτήν την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα το καλοκαίρι. Δεν γίνεται να υπάρχουν τόσες αλλαγές σε μία ομάδα. Να αλλάζουν προπονητές, παίκτες. Πρέπει αυτοί που είναι στην ομάδα να εξηγούν στους παίκτες που έρχονται σε ποια ομάδα έρχονται και ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους. Οτι η ομάδα δεν χρειάζεται κανένα όνομα και κανέναν ποδοσφαιριστή.

Για την αρρώστια στην οποία αναφέρθηκε τις προάλλες: Όταν είπα αρρώστια, εννοούσα ότι υπάρχουν παίκτες που δεν αντέχουν την πίεση και για αυτό δείχνουν την εικόνα που δείχνουν μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν ποδοσφαιριστή. Ίσα-ίσα οι παίκτες έχουν ανάγκη αυτόν τον σύλλογο. Αυτός ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος και πρέπει να το καταλάβουν όσοι βρίσκονται στον σύλλογο".

Για τους λόγους που διάλεξε να μιλήσει τώρα: "Πιστεύω πως μέσα στη σεζόν δεν θα ήταν σωστό να κάνω μία τέτοια δήλωση. Όταν τελειώνει μία χρονιά, βάζεις τα πράγματα κάτω και βλέπεις τι έφταιξε"

Για το ποια πρόσωπα έφταιξαν για όλα αυτά που είπε: "Περισσότερα πράγματα θα πούμε εσωτερικά μέσα στην ομάδα και αυτό θα γίνει για το καλό της ομάδας, έτσι ώστε να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα για αυτήν".

Για το τι κρατάει από την φετινή χρονιά: "Από μία τέτοια χρονιά δεν μπορείς να κρατήσεις τίποτα. Όλα ήταν αρνητικά. Εγώ προσωπικά θέλω να την ξεχάσω όσο πιο γρήγορα γίνεται".

Για το τι θα έλεγε στον Άρνεσεν ως αρχηγός της ομάδας: "Θα του πω αυτά που πιστεύω εγώ. Πιστεύω ότι για να πετύχει αυτή η ομάδα πρέπει να υπάρχει ένα κάλό πλάνο με αρχές για να πετύχει τα επόμενα χρόνια".

Για το αν εννοεί ότι μεταξύ άλλων έφταιξε και η προετοιμασία που έγινε το καλοκαίρι: "Δεν θέλω να μιλήσω για προπονητές και προετοιμασίες. Δεν το έκανα ποτέ και δεν θα το κάνω ούτε τώρα".


Ο ΠΑΟΚ θα παίξει Ευρώπη χάρη στον Ολυμπιακό!


Ο Δικέφαλος... κατάφερε με τις εμφανίσεις του να τερματίσει στην τελευταία θέση των πλέι οφ και να εξασφαλίσει το χειρότερο ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa League.

Οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίς, αφού στις 15 ή 16 Ιουλίου θα κληθεί να δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι, κόντρα σε μια αδύναμη ευρωπαϊκή ομάδα.

Παρόλα αυτά, ακόμα και αυτή η αρνητική εξέλιξη, θα μπορούσε να ήταν ακόμα χειρότερη. Πως θα γινόταν αυτό;

Αν η SKODA Ξάνθη νικούσε τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου και κατακτούσε τον τίτλο, τότε θα εξασφάλιζε αυτή το "καλό" εισιτήριο και έτσι ο τελευταίος των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας δεν θα έβγαινε Ευρώπη!

Με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ... χρωστάει την ευρωπαϊκή του συμμετοχή (έστω και στα προκριματικά του Europa League) στον Ολυμπιακό!




thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *