Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Γιάννης Σηφάκης: ''Απόφαση με το πιστόλι στον κρόταφο''

Λίγο μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων για τη συμφωνία Ελλάδας - Δανειστών, ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.


Απόφαση με το πιστόλι στον κρόταφο!! 

Για κάτι που καθόλου δεν πιστεύουμε!! Ή τα λεφτά σου ή τη ζωή σου!! Και να έχεις κρεμασμένη μια χώρα που αν ψηφίσεις αλλιώς θα αναστενάξει και ο λαός της θα έλθει 50 χρόνια πίσω και η ίδια θα μπει δέκα φορές πιο φτωχή από τώρα στο ΔΝΤ. 
Η ζωή επιφυλάσσει σοκ και δύσκολες αποφάσεις. Όμως ποτέ δεν σκέφτηκα τον γνωστό από παλιά τρόπο : όλοι στην εξουσία και οι ευθύνες άλλοι!! Και πρόεδροι στη Βουλή και στις κοινοβουλευτικές επιτροπές και Υπουργοί και να μην παραιτείται κανείς από καμιά θεσμική θέση. Και διευκόλυνση σε αυτούς που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση της αριστεράς που είναι η μόνη από την οποία που μπορεί να περιμένει κάτι ο λαός!!! 
Μπράβο σύντροφοι, είστε επαναστάτες και αντιμνημονιακοί.. χωρίς καμιά πρόταση για το τι να γίνει και χωρίς καμιά σκέψη για τα στοιχειώδη που προβλέπει ο κώδικας δεοντολογίας.. Η κυβέρνηση όμως αυτή θα μείνει γιατί την θέλει ο λαός, έστω και χωρίς εσάς!!

2 comments:

  1. ΚΥΡΙΕ ΣΗΦΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΑΡΓΑΡΑ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ, ΓΑΡΓΑΡΑ Ο ΗΓΕΜΟΝΙΣΜΟΣ ΣΗΦΑΚΗ, ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *