Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 13/8 τα Ζώδια!


Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα ανανεώνει τα ενδιαφέροντα αλλά και την δημιουργικότητα σου, την ίδια στιγμή που το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις για μια... ακόμη φορά! Αλλαγές και αναθεωρήσεις είναι στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, τα απρόοπτα ή τα παράδοξα.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ίσως... δυσκολευτείς να αντισταθείς στον πειρασμό να ζήσεις μια περιπέτεια, που –γιατί όχι- θα μπορούσε να έχει και συνέχεια. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες προστριβές και αντιζηλίες.


Γενικά
Ο Ουρανός σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία και δεν υπάρχει κανείς λόγος να τον... παρακούσεις! Μπορεί να μην σου αρέσουν οι αλλαγές, ιδιαίτερα αν είναι ξαφνικές, το «μυστικό» όμως είναι να τις προκαλείς εσύ πριν σε... προλάβουν. Ένα νέο περιβάλλον μπορεί να σε ωφελήσει δίνοντας σου την ευκαιρία να απεμπλακείς από πράγματα που σε βαραίνουν.

Ερωτικά
Ύστερα από μια μάλλον μακρά περίοδο, όπου τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα το ήθελες, έχεις πλέον την ευκαιρία να βρεις αυτό που ζητάς, χωρίς μάλιστα να αγχώνεσαι και να βασανίζεσαι. Απλά αφέσου στην αγάπη και θα... δικαιωθείς!


Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να καλύψει και με το παραπάνω την δίψα σου για επικοινωνία, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα κάθε ηλικίας και νοοτροπίας. Γενικά οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αναμένεται να πολλαπλασιαστούν και το μόνο που καλείσαι να προσέξεις είναι να μην «φθαρείς» αφιερώνοντας όλο σου τον χρόνο σε ανούσιες ή επιφανειακές υποθέσεις.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή με την ιδιαιτερότητα της κι αν είσαι ανοιχτός στις «προκλήσεις» και δεν έχεις ταμπού ή «κολλήματα», στη... χειρότερη περίπτωση θα κερδίσεις έναν φίλο ή μια φίλη.


Γενικά
Από αλλού το περιμένεις κι από αλλού θα σου έρθει! Ο Ουρανός θα προσπαθήσει να σε... ξεβολέψει εμφανίζοντας νέα δεδομένα τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, ενδεχομένως με ξαφνικό ή απρόβλεπτο τρόπο. Ακόμη όμως κι αν σε πρώτη φάση εκπλαγείς ή βρεθείς σε αμηχανία, δεν έχεις παρά να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών.

Ερωτικά
Ο Κρόνος είναι ο μόνος που σε επηρεάζει αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα να μην προκύπτει κάτι αξιόλογο, παρά μόνον προβλήματα. Προσπάθησε τουλάχιστον να μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου γιατί θα το βρεις μπροστά σου.


Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να... εξαντλήσεις τις αρετές σου, αφού όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου! Παράλληλα ίσως κληθείς να διαχειριστείς έκτακτες καταστάσεις και απρόοπτα, τεστάροντας την ετοιμότητα αλλά και την ευελιξία σου. Αν πάντως λάβεις μια σημαντική απόφαση, καλό είναι να μην κινηθείς συντηρητικά, αφού δεν θα σου «βγει».

Ερωτικά
Η διάθεσή σου... ποικίλει με αποτέλεσμα να μην μπορείς να καταλήξεις σε οριστικές αποφάσεις. Ωστόσο, προς το βράδυ το σύμπαν μπορεί να σου... στείλει ένα πρόσωπο με το οποίο ήδη γνωρίζεστε και είχατε ή θα έχετε (και) μια επαγγελματική σχέση.


Γενικά
Ο Δίας αρχίζει να στηρίζει τις επιλογές σου και πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες μπορεί να πήγαιναν στραβά, τώρα βρίσκουν τον δρόμο τους... χαλαρά! Στα οικονομικά σου μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη έκπληξη, ενώ ανάλογες είναι και οι προδιαγραφές στα επαγγελματικά σου. Μόνον η Σελήνη μπορεί να σε ταλαιπωρήσει κάπως με μια ξαφνική αδιαθεσία.

Ερωτικά
Ο Δίας διευρύνει τις επιλογές σου αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτό μπορεί να την κάνει να φαίνεται «λίγη». Αντίθετα, αν είσαι μόνος/η, τότε ο δρόμος προς την ευτυχία σου είναι ανοικτός και –το κυριότερο- δεν υπάρχει κανείς λόγος να βιάζεσαι.



Γενικά
Ο Ουρανός σε παίρνει υπό την... προστασία του κι αν σκεφτόσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ακόμη όμως κι αν διστάζεις να αλλάξεις πορεία μπορεί τελικά να σε... βοηθήσουν οι άλλοι να το πραγματοποιήσεις, φέρνοντάς σε ενώπιον τετελεσμένων. Αλλαγή λοιπόν είτε με το καλό είτε με το... ζόρι!

Ερωτικά
Στις σχέσεις σου φαίνεται πως τα πράγματα έρχονται «τούμπα», κάτι βέβαια που θα δημιουργήσει θέμα αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, έχεις όμως και το «δικαίωμα» να ανανεώσεις ριζικά την σχέση σου. Αν βέβαια είσαι μόνος/η τότε... ετοιμάσου!


Γενικά
Μια νέα πρόκληση στην καριέρα σου, δοκιμάζει την ικανότητα σου να... δαμάζεις τα θηρία αλλά γιατί να μην τα καταφέρεις; Ακόμη κι αν ο Ουρανός σε «κοντράρει» και τα πράγματα πάρουν έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που υπολόγιζες, έχεις τον τρόπο και τα μέσα να γίνει τελικά το δικό σου. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι μπορεί να σε βοηθήσει ένας φίλος ή μια φίλη.

Ερωτικά
Είσαι από τους τύπους που δύσκολα ανέχονται υπερβολικά «φιλελεύθερες» συμπεριφορές μέσα σε μια σχέση κι ίσως κληθείς να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση. Αν όμως είσαι μόνος/η, μπορείς να... πειραματιστείς με την άνεση σου!


Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ανανεώνει τα ενδιαφέροντα σου κι έχεις κάθε λόγο να νιώθεις ικανοποίηση, πολύ περισσότερο που φαίνεται να είναι στα σκαριά κι ένα συναρπαστικό ταξίδι, που θα συνδυάζει διασκέδαση και δουλειά. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, ενδέχεται να εκπλαγείς είτε από τις επιδόσεις, είτε από τις επιλογές τους.

Ερωτικά
Η «εξωτική» γνωριμία ή περιπέτεια που αναζητάς βρίσκεται προ των πυλών κι αν είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς στην πρόκληση, τότε σε περιμένουν... επικές στιγμές! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να... ζοριστείς από τις «συμβάσεις» της.


Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να επικεντρωθείς κυρίως σε οικονομικά θέματα, όπου οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα με απρόβλεπτο τρόπο. Και σε πρώτη φάση θα ωφεληθείς αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή απέναντι σε διαφορετικά οικονομικά ήθη και κυρίως αν δεν κλείσεις τα μάτια σε μια νέα προοπτική, όσο ριψοκίνδυνη ή αβέβαιη κι αν σου φαίνεται.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι μάλλον άτοπο να στοχεύεις σε μια σταθερή σχέση. Αντίθετα όμως το σύμπαν σού παρέχει απλόχερα τη δυνατότητα να αποκτήσεις νέες σεξουαλικές εμπειρίες, ενίοτε πολύ... ενδιαφέρουσες!


Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό δημιουργεί συνθήκες απόλυτα συμβατές με την «αιρετική» φύση σου κι ίσως αυτό να πιστοποιηθεί με μια νέα συμφωνία ή συνεργασία. Παράλληλα, όμως, επειδή είναι πιθανόν να μπεις στον πειρασμό να... εξαντλήσεις, είτε τον κυνισμό, είτε την προκλητικότητα σου, να θυμάσαι ότι μπορείς να ξεχωρίσεις και... αλλιώς!

Ερωτικά
Μια αναπάντεχη εξέλιξη αλλάζει το σκηνικό στα προσωπικά σου κι ίσως μάλιστα να είσαι εσύ αυτός/η που θα την προκαλέσει. Παράλληλα όμως φαίνεται δύσκολο να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, οπότε... ούτε να χαίρεσαι, ούτε να λυπάσαι!


Γενικά
Ο Ουρανός δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου, κάτι που μπορεί να σε ανησυχήσει αν θεωρείς ότι τα... πάντα στη ζωή σου είναι διασφαλισμένα! Αν όμως ψάχνεις για μια νέα αρχή νέο, τότε πιθανότατα θα την έχεις, έστω κι αν πρόκειται για κάτι που... δεν είχες υπόψη σου. Πέρα από όλα αυτά, φρόντισε περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις το καθεστώς στα προσωπικά σου και μάλιστα χωρίς να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι! Να θυμάσαι όμως ότι η ευτυχία σου δεν είναι διασφαλισμένη παρά μόνον σε υλικό και κοινωνικό επίπεδο.



Πηγή: http://www.astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *