Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας μου είπε να κλείσουμε τη Βουλή μέχρι τις 16 Αυγούστου

Σε κλίμα έντασης και με διαδοχικές κόντρες ξεκίνησε και συνεχίζεται η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής. Νωρίτερα, τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Νικήτας Κακλαμάνης διαμαρτυρήθηκε για την επιλογή μετάδοσης της συζήτησης δημοσίως, με πολλά μέλη να κάνουν κάνουν λόγο για νέο σόου της Προέδρου.

Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε το λόγο που δείχνει την διάσκεψη η δημόσια τηλεόραση για πρώτη φορά στα χρονικά και κατέθεσε αίτημα να μπει το θέμα προς ψηφοφορία πριν συνεχίσει η Πρόεδρος το «διάγγελμα» όπως είπε.

Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό στη κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία έλεγε ότι εμποδίζει τη συζήτηση της Διάσκεψης ο κ. Κακλαμάνης. «Θα με αναγκάσετε να σας ανακαλέσω στην τάξη και να σας πάρω το λόγο. Παραπληροφορείτε τα μέσα ενημέρωσης για το τι πραγματικά γίνεται και έχει σημασία για τον κόσμο», είπε. Ο κ. Κακλαμάνης επέμενε και η πρόεδρος απάντησε ότι «θα το βάλω σε ψηφοφορία όταν έρθει η ώρα. Έχετε διακόψει την ενημέρωση της διάσκεψης».

«Από την τηλεόραση δεν θα λέτε ότι θέλετε», είπε ο κ. Κακλαμάνης εκνευρισμένος και ζήτησε εκ νέου «πρώτα αυτό το θέμα να λύσουμε, για το τι θα μεταδίδεται και τι όχι». «Εμποδίζεται τη συζήτηση της διάσκεψης», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου για να λάβει την απάντηση του βουλευτή: «Τελείωσε η αυτοκράτωρ. Εσείς δεν πιστεύετε στη Δημοκρατία».

Υπέρ της δημόσιας μετάδοσης της Διάσκεψης των Προέδρων τάχθηκε ακολούθως ο Ανδρέας Λοβέρδος. Σε ότι αφορά τη συνεδρία, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι ενημερώθηκε από τον κ. Γρηγοράκο για να συγκληθεί την Τετάρτη η αρμόδια επιτροπή της Βουλής για να συζητηθεί το νομοσχέδιο. Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ του να συγκληθεί νωρίς την Τετάρτη η διάσκεψη και συμπλήρωσε ότι θεωρεί πολύ κακό και αρνητικό αυτό που έγινε τελικά. Ο κ. Λοβέρδος διέψευσε την κα Κωνσταντοπούλου ότι δέχτηκε τηλεφώνημα για να προσδιορίσει την ώρα της σύγκλησης της Διάσκεψης των Προέδρων.

Στη συνέχεια, ο κ. Θεοχάρης εκ μέρους του Ποταμιού κατηγόρησε την πρόεδρο της Βουλής πως εκείνη και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ, για να πάρει την απάντηση από την κυρία Κωνσταντοπούλου πως ακόμα περιμένει την συμμετοχή του Ποταμιού στην επιτροπή για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις, αλλά και την κατηγορία πως... διοχετεύει με το τάμπλετ του παραπολιτικά σχόλια σε απευθείας μετάδοση στα κανάλια!


newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *