Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 4/8 τα Ζώδια!


Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου ξυπνά την διάθεση σου για δράση και πρωτοβουλίες. Είναι βέβαια πιθανόν να συναντήσεις και αρκετές αντιστάσεις αλλά αυτό θα σε κάνει ακόμη πιο... επίμονο/η! Παράλληλα, ο Ερμής σου προσφέρει την ευκαιρία να διευρύνεις τα ενδιαφέροντα σου και να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να «σπάσεις» την μοναξιά σου αλλά από εκεί και ύστερα τίθεται θέμα... διάρκειας! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην παραβιάσεις... βάναυσα τα «θέλω» του/της συντρόφου σου.




Γενικά
Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Κρόνο, συνεισφέρουν στην διαδοχή καταστάσεων με θετικό και αρνητικό πρόσημο κι εσύ καλείσαι να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα σε όσα σε ευχαριστούν και τις υποχρεώσεις σου. Επιπλέον, ο Ερμής τονίζει την κοινωνική σου ζωή αλλά και τις επαφές σου γύρω από επαγγελματικά θέματα.

Ερωτικά
Πολλά γίνονται ή... φαίνονται να γίνονται αλλά για την ώρα είναι μάλλον δύσκολο να εκπληρωθούν όλες οι απαιτήσεις και οι προδιαγραφές σου. Μετά το «δόξα τω Θεώ» ακολουθεί το «βόηθα Παναγιά» και... αντιστρόφως!




Γενικά
Ο Ερμής σου δίνει το έναυσμα να... επικοινωνήσεις ακόμη περισσότερο κι αν καταφέρεις να δώσεις έναν πιο συγκεκριμένο χαρακτήρα στις επιδιώξεις σου, μπορεί να πετύχεις πολλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συζήτησε τα σχέδια σου με γνωστούς και ειδικούς κι αν χρειαστεί μην διστάσεις να συνάψεις μια συμφωνία.

Ερωτικά
Ότι κι αν γίνει σε αυτήν την συγκυρία, αποκλείεται να είναι ξεκάθαρο. Κι αν βέβαια πρόκειται απλά για μια περιπέτεια, δεν χάλασε κι ο κόσμος. Αν όμως τρέφεις άλλου είδους «φιλοδοξίες», πρόσεξε μην μπλέξεις σε μια υπόθεση με πολλές... ασυμβατότητες!




Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου αναζητά τον τρόπο να αναλάβεις δράση χωρίς να «πέσεις σε τοίχο» κι είναι βέβαιο ότι μπορείς να τον... βοηθήσεις! Το τρίγωνο του με τον Κρόνο μπορεί να λειτουργήσει θετικά και αποτελεσματικά αν χαράξεις μια στρατηγική και υιοθετήσεις μια πολιτική αμοιβαίων υποχωρήσεων. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις...

Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε καλεί να κρατήσεις αποστάσεις από υποθέσεις που αφορούν άλλους, αφού μπορεί να μπλέξεις χωρίς λόγο. Αντίθετα μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δίνεται για να ορίσεις τα πλαίσια της δικής σου σχέσης.




Γενικά
Εξακολουθείς να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και να είσαι το σημείο αναφοράς για... πολλούς και πολλές! Φρόντισε λοιπόν να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου ώστε να βάλεις τα θεμέλια μιας νέας πορείας, που θα σε οδηγήσει κατευθείαν στον στόχο σου. Επιπλέον, ο Ερμής προάγει τις συνεργασίες σου.

Ερωτικά
Πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος σε εμποδίζουν να κάνεις το... πολυπόθητο βήμα προς τα εμπρός, όμως... καλώς συμβαίνουν όλα αυτά, αφού δεν είναι σωστό να βάζεις το νέο «κρασί» σε παλιό «βαρέλι». Δείξε λίγη υπομονή κι όλα θα γίνουν.




Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό τονίζει περισσότερο τις οικονομικές υποθέσεις σου, με τα έσοδα και τα έξοδα να εναλλάσσονται αλλά όλη αυτή η αστάθεια και η αβεβαιότητα δεν είναι και για να την παίρνεις πολύ στα... σοβαρά! Αντίθετα δώσε βάση σε οτιδήποτε άλλο σχετίζεται άμεσα με τα επαγγελματικά σου, αφού εκεί έχεις το συγκριτικό πλεονέκτημα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε βάζει σε... πειρασμό να εμπλακείς σε μια μάλλον κρυφή σχέση, που έχει πολλά πλεονεκτήματα αλλά και σημεία τριβής. Όμως, το πιο σωστό για σένα σε αυτήν την φάση θα ήταν να αφήσεις... υποσχέσεις, περιμένοντας να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.




Γενικά
Τόσο η Σελήνη, όσο και ο Ερμής αναδεικνύουν τον διαμεσολαβητικό σου ρόλο σε υποθέσεις όπου απαιτείται μια σύνθεση. Παράλληλα βέβαια μπορείς να επωφεληθείς κι εσύ μέσα από νέες γνωριμίες που... υπόσχονται πολλά, αρκεί να διαθέτεις μια στοιχειώδη ελευθερία κινήσεων. Με όσες λιγότερες δεσμεύσεις ξεκινάς, τόσο το καλύτερο για σένα!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα θα βρεις κάποια/ον που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και το καλό είναι ότι σε πρώτη φάση τα πράγματα μπορεί να «τρέξουν» γρήγορα. Στην πορεία όμως είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν εμπόδια και... αναθεωρήσεις!




Γενικά
Το βάρος πέφτει στα επαγγελματικά σου αλλά και σε δραστηριότητες μέσα από τις οποίες μπορείς να ξεχωρίσεις. Ο Ερμής σε βοηθά να προωθήσεις το έργο σου, η Σελήνη να κάνεις... πολλά μέσα σε λίγο χρόνο και η Αφροδίτη να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Πρόσεξε μόνον τις ενδεχόμενες παγίδες σε νομικά θέματα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε θέλει στις... επάλξεις, αφού διευκολύνει επαφές και γνωριμίες που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες από πολλές απόψεις. Ωστόσο η ανάδρομη πορεία της θέτει συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια σε οτιδήποτε νέο προκύψει: Ένα μήνα το πολύ...




Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια και γνωριμίες, αν όμως είσαι πιο εσωστρεφής τύπος, μπορεί να ικανοποιηθείς περισσότερο από την διεύρυνση των γνώσεων και τα διαβάσματα σου. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος ενδέχεται να μπλοκάρει προσωρινά τις οικονομικές σου φιλοδοξίες αλλά δεν θα σου λείψουν οι βοήθειες.

Ερωτικά
Η Σελήνη συμβάλλει σε μια αστάθεια αλλά και στην εμφάνιση «προκλήσεων», που αν είσαι μόνος/η θα σου αφήσουν μια γνήσια αίσθηση... περιπέτειας! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να την ανανεώσεις, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα.




Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη σε ευνοούν στον οικονομικό τομέα αλλά ίσως αποδειχθεί πολύ πιο σημαντική η έμφυτη ικανότητα σου να κρατάς ίσες αποστάσεις. Κι όταν όλες οι πόρτες είναι για σένα ανοικτές, το μόνο που σου μένει είναι να εφαρμόσεις στην πράξη όλα αυτά που έχεις μάθει, δίνοντας λύσεις εκεί όπου κανένας άλλος δεν μπορεί.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται στις βασικές προδιαγραφές σου. Από εκεί και ύστερα όμως θα χρειαστεί χρόνος και... κόπος για να «δέσει» η υπόθεση.




Γενικά
Όλα συνηγορούν σε μια περιεκτική καθημερινότητα, με δράσεις, σκέψεις και ανταλλαγές απόψεων, που μπορεί να δρομολογήσουν σπουδαίες εξελίξεις. Ο Ερμής και η Αφροδίτη φέρνουν κοντά σου ομοϊδεάτες και υποψήφιους συνεργάτες, με τις διαθέσιμες επιλογές σου είναι αρκετές αλλά δεν θα σου φταίει κανείς άλλος αν επιλέξεις τη... χειρότερη!

Ερωτικά
Τα «παιχνίδια» καλά κρατούν αλλά να θυμάσαι ότι σε καθεστώς ανάδρομης Αφροδίτης είναι μάλλον απίθανο να προκύψει μια «ολοκαίνουρια» σχέση με διάρκεια. Αντίθετα μπορείς να ελπίζεις πολλά περισσότερα από μια παλιά γνωριμία.




Γενικά
Ίσως να κουραστείς από την συχνή εναλλαγή των δεδομένων, ιδιαίτερα στον οικονομικό και τον επαγγελματικό τομέα αλλά να θυμάσαι ότι πίσω από όλη αυτήν την «φασαρία» κρύβονται ουσιαστικές προοπτικές. Ξεχώρισε απλά τα πρόσωπα και τις δραστηριότητες που σε εκφράζουν περισσότερο και όλα θα πάνε καλύτερα του αναμενομένου.

Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε βάζει σε δίλημμα και μακάρι να μπορούσες να πετύχεις το «δύο σε ένα» αλλά τουλάχιστον σε αυτήν την φάση η ζωή δεν δείχνει διατεθειμένη να σε διευκολύνει. Ότι πετύχεις λοιπόν κι ότι πάθεις με... δική σου ευθύνη!



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *