Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

IALMOPIA LIVE: Κάηκε σπίτι…πελαργών στη Σωσάνδρα - Χωρίς ρεύμα το χωριό για 10 ώρες!

Στο σκοτάδι βυθίστηκε χθες Δευτέρα, 3/8 το βράδυ, η Σωσάνδρα, για περισσότερο από 10 ώρες, λόγω φωτιάς που προκλήθηκε σε μία κολώνα της Δ.Ε.Η στο κέντρο του χωριού. Αιτία πιθανότατα
ήταν βραχυκύκλωμα. Μεγάλο ζήτημα με την ανταπόκριση των τεχνικών της Δ.Ε.Η, καθώς άργησαν 50 λεπτά να φθάσουν στο σημείο.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους στις 20:30, οι οποίοι απευθείας κάλεσαν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση, άλλα όχι αρκετή, διότι ήταν αναγκαίο να “πέσει” το ρεύμα, για να σβήσει η φωτιά που είχε αρπάξει στην φωλιά πελαργών στην κορυφή της κολώνας. Από το πρώτο τηλεφώνημα μέχρι και την άφιξη των τεχνικών της Δ.Ε.Η πέρασαν 50 ολόκληρα λεπτά και αυτό γιατί η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη μόνο από την Έδεσσα.



Οι κάτοικοι αναστατωμένοι και ενοχλημένοι με την ανταπόκριση της Δ.Ε.Η είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και χειροκρότησαν ειρωνικά την άφιξη του τεχνικού οχήματος.

Το περιστατικό δεν έχει λάβει τέλος, καθώς ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα. Από την άλλη, όμως, προκύπτει ένα μείζον ζήτημα. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ; Αυτά είναι ερωτήματα που καλείται να απαντήσει με πράξεις και έργα ο Δήμος Αλμωπίας και η περιφέρεια, έτσι ώστε να προληφθούν μελλοντικά παρόμοια ζητήματα.


Ρεπορτάζ: ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ.Κ

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *