Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Ευχάριστες αναμνήσεις από την αυγουστιάτικη μουσική εκδήλωση της Σκύδρας

Αγαπημένα τραγούδια σε συνθέσεις ή και στίχους των σπουδαίων δημιουργών Απόστολου Καλδάρα και Σταύρου Κουγιουμτζή απόλαυσαν όσοι συγκεντρώθηκαν το δροσερό σαββατιάτικο βραδινό της 8ης Αυγούστου 2015 στην πλατεία Δημοκρατίας, έναντι Δημαρχείου.

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Σκύδρας και επιτηδευματίες της περιοχής.

Καλωσόρισμα και χαιρετισμό για λογαριασμό της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Μαρία Γιακαμόζη, ενώ ανάμεσα στον κόσμο που τίμησε με τη συμμετοχή του και έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός ήταν οι Αντιδήμαρχοι Χαράλαμπος Γεραντίδης, Χρίστος Μακρίδης καθώς κι ο Πρόεδρος του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Στέλιος Σουρουτζίδης.

Τραγουδήθηκαν επιτυχίες, όπως: Η Σμύρνη, Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι, Εγώ ποτέ δεν αγαπώ, Δυο παλληκάρια απ΄τ΄Αϊβαλί, Καμπάνα του εσπερινού (Καλδάρας), και, Ένας κόμπος η χαρά μου, Οι ελεύθεροι κι ωραίοι, Δίχως την καρδούλα σου, Σου στέλνω χαιρετίσματα, Ήταν πέντε ήταν έξη, (Κουγιουμτζής). Και πολλά ακόμα που πρωτοερμηνεύθηκαν από μεγάλους καλλιτέχνες, όπως ο Καζαντζίδης, η Μοσχολιού, η Αλεξίου, ο Νταλάρας κ. α.

Τα τραγούδια απέδωσαν αισθαντικά οι λαϊκοί καλλιτέχνες: Χριστίνα Μπέντση (τραγούδι), Κώστας Μαραντίδης (τραγούδι), Κώστας Καραογλάνης (μπουζούκι – τραγούδι), Βασίλης Ξυλάς (αρμόνιο) και Γιώργος Κίνας (τύμπανα). 

Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία τους χορηγούς που ήταν οι: Γιάννης Τζούλκας (βουλκανιζατέρ), Τάσος Μαραντίδης (συνεργείο αυτοκινήτων), Νικόλαος Παπαδόπουλος (ψητοπωλείο), Γεωργία Σημαιοφορίδου (ενδύματα), Αφοι Καλαϊτζίδη (εμπόριο φρούτων), Κώστας Σωτηριάδης (λιπαντικά – ανταλλακτικά – αξεσουάρ), Γεράσιμος Βαρνιώτης (εμπόριο - επισκευές ποδηλάτων, μοτοποδηλάτων), Παναγιώτης Κατσικάρης (ζαχαροπλαστείο). 

Επίσης, ευχαριστεί την ορχήστρα, τα μέσα ενημέρωσης για τη δημοσιότητα της εκδήλωσης, τους συμπολίτες αλλά και τους επισκέπτες που μας συντρόφεψαν σ΄αυτήν την όμορφη αυγουστιάτικη βραδιά. 





ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *