Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Θέσεις εργασίας με σύμβαση ορισμένου χρόνου στα Λουτρά Αλμωπίας - ΔΕΙΤΕ την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Η ''Λουτρά Λουτρακίου  Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.'' ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.




Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.» Τ.Κ. 58400 Αριδαία, απευθύνοντάς την στα Γραφεία της Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Δημοτικής Α.Ε. Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου με το διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.» υπόψη κου Δήμτση Χρήστου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εντός δέκα (10) ημερών, δηλαδή από 10/08/2015 μέχρι και 19/08/2015. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα Γραφεία της επιχείρησης Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Δημοτικής Α.Ε. Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου με το διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.»

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2384091300, 2384091072.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *