Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Σε λειτουργία το κέντρο ενημέρωσης των Λουτρών

Από τη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών Αλμωπίας ανακοινώνεται ότι πλέον οι επισκέπτες της περιοχής μας μπορούν να λαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες για τη διαμονή τους αλλά και να προμηθεύονται έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό από το κέντρο ενημέρωσης που οργανώθηκε στην είσοδο της Λουτρόπολης (διασταύρωση Όρμας).

Επίσης, καλούμε τους επαγγελματίες τουρισμού της περιοχής να αφήσουν το διαφημιστικό υλικό τους στον χώρο, με στόχο την συνολική προβολή του τόπου μας και των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να στεγαστεί μελλοντικά στον συγκεκριμένο χώρο το Τμήμα Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου.






ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *