Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Ιδού ο εφευρέτης του selfie stick

Για πολλούς τα selfie sticks είναι μία ενοχλητική μόδα ενώ για άλλους ένα χρήσιμο gadget. Την ώρα που το συγκεκριμένο gadget έχει απαγορευτεί από διάφορα μέρη, ο εφευρέτης του δηλώνει εκατομμυριούχος. 

Πρόκειται για τον καναδό Wyane Fromm, ο οποίος παραδέχεται πως δεν είναι ο πρώτος που σκέφτηκε το selfie stick, αφού ο μηχανικός Hiroshi Ueda της εταιρίας Minolta είχε φταίξει κάτι παρόμοιο το 1983 μόνο που τότε το gadget δούλευε με μία ειδική κάμερα. Ωστόσο ο καναδός Wayne Fromm κατοχύρωσε το selfie stick ως πατέντα το 2005 και παρά τις αμέτρητες απομιμήσεις έχει καταφέρει να πουλήσει αρκετά από αυτά ώστε να γίνει εκατομμυριούχος.

Το κόλπο σύμφωνα με τον ίδιο είναι πως το δικό του selfie stick ταιριάζει με όλες τις κάμερες, ενώ οι εταιρίες δείχνουν προτίμηση στον ίδιο αφού εισάγει το προϊόν του σε 42 διαφορετικές χώρες.


unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *