Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

IALMOPIA LIVE: Στη θεατρική παράσταση ''Ο Καραγκιόζης Γραμματικός'' του Γιάννη Παπαδόπουλου - ''Γιουβάν'' (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Μ.Σ. Γαρεφείου ''Κώστας Γαρέφης'' για την Πανήγυρη της Παναγίας Θεοτόκου 2015, πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου η θεατρική παράσταση
''Ο Καραγκιόζης Γραμματικός'' στο αμφιθέατρο της κεντρικής πλατείας του Άνω Γαρεφείου, από τον ταλαντούχο και συντοπίτη μας καραγκιοζοπαίχτη Παπαδόπουλο Γιάννη – ''Γιουβάν''. Ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και κυρίως τα παιδάκια του χωριού, όπου διασκέδασαν σε μια απολαυστική παράσταση.

Δύο λόγια για την παράσταση: Ο Πασάς γυρεύει έναν γραμματέα, για να εξυπηρετεί το κοινό που καθημερινά μαζεύεται στο σαράϊ. Ο Καραγκιόζης, επικαλούμενος τη μόρφωση και τις ανώτατες σπουδές του, θα αναλάβει τη θέση. Μία από τις παλαιότερες και πιο κωμικές παραστάσεις του θεάτρου Σκιών, καθώς και η καλύτερη εκδοχή αυτής της ιστορίας μέχρι τώρα.

Η θεατρική παράσταση ήταν η αρχή μια σειράς εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από τον Σύλλογο. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ο φωτογραφικός φακός της Τοπικής Ηλεκτρονικής Εφημερίδας του ialmopia ήταν εκεί και σας παραθέτει το φωτογραφικό υλικό…

























































ialmopia.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *