Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Αποκαλύφθηκε το Samsung Galaxy Note 5 (pics, vid)

Ο πρωταγωνιστής του Unpacked event της Samsung, αποκαλύφθηκε. Οι φήμες για τον Exynos 7422 δεν επιβεβαιώθηκαν και έτσι το Galaxy Note 5 παρουσιάστηκε με τον οκταπύρηνο Exynos 7420
που βρίσκουμε στα Galaxy S6 και S6 Edge. 

Η οθόνη είναι στις 5.7 ίντσες ανάλυσης Quad HD, ενώ η RAM LPDDR4 βρίσκεται στα 4GB, αποτελώντας το πρώτο τηλέφωνο της Samsung με 4GB RAM. O αποθηκευτικός χώρος τεχνολογίας UFS 2.0 είναι στα 32 και 64GB χωρίς να προσφέρεται δυνατότητα επέκτασης τελικά. Η κύρια κάμερα των 16MP έχει OIS με f/1.9 η οποία υποβοηθάται από ακόμα μια τεχνολογία ψηφιακής σταθεροποίησης ονόματι VDIS, ενώ η εμπρόσθια είναι στα 5MP και η μπαταρία είναι στα 3.000mAh. Υποστηρίζει LTE δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ενώ άμεσα διαθέσιμο είναι και το Samsung Pay.


Το S Pen πήρε ένα μικρό facelift και είναι καλυμμένο πλέον με μέταλλο, με γυαλιστερή άκρη. Για να βγει από τη θήκη του χρησιμοποιείται τώρα ένας click-in μηχανισμός. Νέα χαρακτηριστικά του επιτρέπουν να γράφει όσο η οθόνη είναι κλειστή, υπογράφει PDF αρχεία και κάνει Scroll Capture, δηλαδή παίρνει ένα συνεχόμενο screenshot από ολόκληρη τη σελίδα, όσο μεγάλη και αν είναι αυτή.

Θα έρθει με Android 5.1 και το “ελαφρωμένο” TouchWiz που βρίσκουμε στο Galaxy S6, ενώ θα δανειστεί από αυτό την ασύρματη φόρτιση και τον αποτελεσματικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή.









unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *