Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ialmopiaBet: Άσος στο Μπέργκαμο

 Εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο η Αταλάντα,ενώ αναμένουμε γκολ εκατέρωθεν στο Λίμπερτι και επιστροφή με γκολ για Ιμπρα και Ντι Μαρία.











739. (18.00) Σουόνσι - Μάντσεστερ Γ.    Over
Εύκολη νίκη μεσοβδόμαδα με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στη Γιορκ για το κύπελλο με 3-0,στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έφυγε με το 1-1 απ το γήπεδο της Σάντερλαντ σ ένα ματς που ήταν καλύτερη.Η Γιουναϊτεντ προέρχεται απο το 0-4 στο Μπριζ και τον Ρουνεϊ να βρίσκει μετά απο καιρό δίχτυα και μάλιστα εις τριπλούν,στο πρωτάθλημα δεν είχε καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Νιουκάσλ μένοντας στο 0-0.Αγιού και Γκομίς έχουν ξεκινήσει δυνατά(2 και 3 γκολ) ενώ επιθετικά αναμένεται να παραταχθεί και η Γιουναϊτεντ που δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος απο την κορυφή ειδικά μετά τα στραβοπατήματα των Τσέλσι και Λίβερπουλ.


750. (21.45) Αταλάντα - Φροζινόνε    (Χ)1
Παρότι δεν ήταν καθόλου επιθετική έφτασε πολύ κοντά στο φύγει με βαθμό απο το Σαν Σίρο αλλά ο Γιόβετιτς στο 93' είχε διαφορετική άποψη.Για σήμερα είναι εκτός ο Καρμόνα μετά την κόκκινη που δέχτηκε και ο Ντενις που τραυματίστηκε.Ξεκίνησε με γρήγορο γκολ κόντρα στη Τορίνο,μόλις στο 7' ο Σοντιμο,αλλά μέσα σ ένα 5λεπτο στο 2ο ημίχρονο γνώρισε την ανατροπή και την ήττα.Οι Πινίγια και Μιγκλάτσιο θα είναι οι αντικάστατες των απόντων των γηπεδούχων οι οποίοι θα βρούν τον τρόπο ακόμα και έτσι για την 1η νίκη στο πρωτάθλημα.Με περισσότερο ρίσκο και το Χημιχ-1τελ.


752. (22.00) Μονακό - Παρί   2
Δεν μπόρεσε ν' ανατρέψει το σκορ του 1ου ματς με την Βαλένθια(1-3) παρότι έφτασε πολύ κοντά(2-1) και πλέον θα συμβιβαστεί με το Γιουρόπα.Αλλαγές στο ρόστερ καθώς πούλησε Κουρζάβα(Παρί) και Αμπντενούρ(Βαλένθια),πήρε Κοεντραο(Ρεαλ) αλλά δεν θα παίξει σήμερα.Αν έλεγε κανείς στην Παρί οτι θα έκανε το 3στα3 στο πρωτάθλημα χωρίς  να δεχτεί γκολ και να έχει ως 1ο σκόρερ τον Ματουιντί ίσως και να γέλαγε στην αρχή της χρονιάς..και όμως έγινε.Δυνατές επιστροφές για τους φιλοξενούμενους η Ιμπρα και Ντι Μαρία κόντρα σε κουρασμένη μετά την υπερπροσπάθεια για πρόκριση Μονακό,η οποία έχασε και 2 βασικά στελεχή απ' το προηγούμενο ματς(Ντιραρ και Κουρζαβα).





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *