Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Αποθέωση για Μπερμπάτοφ – 10.000 φίλοι του ΠΑΟΚ έβαλαν ''φωτιά'' στην Τούμπα (ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Τον περίμεναν πως και πως. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Ο 34χρονος Βούλγαρος σέντερ φορ με θητεία σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μονακό και μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, έφτασε περίπου στις 16:30 στο γήπεδο της Τούμπας εκεί που τον περίμεναν στις εξέδρες 10.000 φίλοι του ΠΑΟΚ.

Ο Μπερμπάτοφ ξεναγήθηκε στους χώρους της Τούμπας, έβγαλε τα πολιτικά και φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του, πήρε την φανέλα με το «10» στην πλάτη και το όνομα του και όλα μετά πήραν τον... δρόμο τους.


Βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, πήρε... φωτιά η Τούμπα από τους 10.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ.


Κατά την παρουσίασή του, ο Μπερμπάτοφ δήλωσε:

«Ευχαριστώ για την υποδοχή είναι απίστευτο! Δεν το περίμενα, είμαι ένας απλός άνθρωπος που απλά παίζει ποδόσφαιρο και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη σημερινή υποδοχή», ανέφερε αρχικά.

«Ήθελα να σας πω πως ο πατέρας μου γεννήθηκε 15 χλμ από τα σύνορα, είμαστε κάτι σαν αδέρφια κι επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι κι εγώ θα παλέψω για εσάς, γιατί είμαστε αδέρφια», συμπλήρωσε.


Τέλος, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Σαββίδη για την επιμονή του να με φέρει εδώ, να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος. Φέτος, που είναι ο εορτασμός των 90 χρόνων, θα γιορτάσουμε όλοι μαζί».


Εν συνεχεία υπέγραψε μπάλες και τις πέταξε στον κόσμο, ενώ ο ίδιος με το κινητό του έβγαλε βίντεο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και έβγαλε και selfie.


 Δείτε το βίντεο του PAOKTV με όλο το χρονικό της άφιξης και της παρουσίασης του Βούλγαρου σούπερ σταρ.





inpaok

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *