Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 10/9 τα Ζώδια!


Γενικά
Ο Ερμής σε ωθεί να επανεξετάσεις μια συνεργασία, καλό είναι όμως να μείνεις στο «τεχνικό» μέρος της υπόθεσης, αφού, αν αναλωθείς σε προσωπικά θέματα, κινδυνεύεις να παγιδευτείς σε έναν λαβύρινθο σκέψεων και συναισθημάτων, χωρίς να μπορείς να δώσεις λύσεις. Επιπλέον, φαίνεται ότι πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα αιτήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Η ημέρα αναμένεται να είναι «ζωηρή» συναισθηματικά κι αν είσαι μόνος/η, θα προκύψουν νέες... προκλήσεις, στις οποίες βέβαια μπορείς να ανταποκριθείς ανάλογα με την διάθεσή σου. Είναι πρόωρο πάντως να σκέφτεσαι την μονιμότητα!


Γενικά
Αν ψάχνεις για δουλειά, ένας φίλος μπορεί να μεσολαβήσει ώστε να βρεις τη θέση σου, πιθανότατα σε ένα πόστο που έχεις ξαναδουλέψει. Μπορείς όμως να κινηθείς και μόνος/η σου, αφού ο Ερμής είναι με το μέρος σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση ή να σου φέρει απρόσκλητους μουσαφίρηδες.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις αλλά σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις είναι δικές σου. Είτε θα λύσεις έναν «Γόρδιο δεσμό» που σε βασανίζει, είτε θα παλινδρομήσεις σε μια θέση αδυναμίας.


Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει τα επικοινωνιακά σου προσόντα και ιδίως την ικανότητα σου να συνεννοείσαι με πρόσωπα εντελώς διαφορετικών αντιλήψεων, με αποτέλεσμα να μαθαίνεις ακόμη περισσότερα!. Όλα αυτά όμως θα πρέπει κάποια στιγμή να αξιοποιηθούν με έμπρακτο τρόπο, γι' αυτό περιόρισε κάπως την τάση σου να «φθείρεσαι» με υποθέσεις που έχουν μηδαμινή αξία.

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν την δημιουργία μιας ισορροπημένης σχέσης, ίσως μάλιστα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η απέναντι σε ένα πρόσωπο που κάνει τα πάντα για να βρεθεί κοντά σου αλλά οι προθέσεις του δεν είναι και τόσο «καθαρές».


Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα, ενδέχεται να δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες για τα οικονομικά σου, τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι εκτός από έξοδα υπάρχουν και έσοδα! Παράλληλα, ο Ερμής σε ωθεί να «τρέξεις» κάθε τι που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ξεκινώντας από την κάλυψη κάποιων βασικών αναγκών και φθάνοντας μέχρι τα σχέδια για το μέλλον.

Ερωτικά
Το μυαλό σου φαίνεται να έχει «κολλήσει» σε μια κατάσταση, που όχι μόνον δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα πια αλλά μπορεί και να σε «παγιδεύσει». Προσπάθησε τουλάχιστον να μην κάνεις παραχωρήσεις για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσεις.


Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε φέρει ενώπιον έκτακτων καταστάσεων κι εκεί θα κριθούν τόσο οι ικανότητές σου, όσο και η ψυχραιμία σου! Πάντως αν καταφέρεις να αντεπεξέλθεις με επιτυχία την όποια «δοκιμασία» θα προσθέσεις πολλούς «πόντους» στο ενεργητικό σου. Παράλληλα, ενδέχεται να κάνεις ένα ταξίδι ή να επισκεφτείς ένα μέρος που θα σου θυμίσει πολλά!

Ερωτικά
Έχεις την διάθεση να «παίξεις», υιοθετώντας μάλιστα συμπεριφορά σταρ! Αυτό βέβαια μπορεί να δημιουργήσει κάποιες έντονες αντιπάθειες στο περιβάλλον σου αλλά αν τελικά τραβήξει κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, λίγο σε νοιάζει.


Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα ενεργοποιεί το ενδιαφέρον σου για θέματα υγείας και διατροφής κι ίσως πάρεις κάποιες αποφάσεις, οι οποίες όμως μπορεί να αποδειχθούν λίγο πρόωρες. Από την άλλη πλευρά, θα έχεις την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις ένα οικονομικό θέμα, με την βοήθεια ενός προσώπου που επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, ενεργοποιώντας «ξεχασμένες» προοπτικές.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να νιώσεις πολύ καλά με ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, που θα σε εντυπωσιάσει με τον τρόπο σκέψης του αλλά και την συναισθηματική του ωριμότητα. Δεν θα είναι παράξενο λοιπόν να σου μπει η ιδέα για κάτι πιο μόνιμο.



Γενικά
Ο Ερμής σε θέλει «στις επάλξεις», ώστε να δώσεις λύσεις σε χρόνια ζητήματα που απασχολούν κυρίως τους άλλους, μπορεί όμως να προσφέρει και σε σένα την δυνατότητα να ξαναδείς με άλλο μάτι μια επαγγελματική προοπτική, που νόμιζες ότι είχε κλείσει τον κύκλο της αλλά είναι εδώ και σε περιμένει! Ίσως πάλι να αξιοποιήσεις έναν «ξεχασμένο» εξοπλισμό.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο και η κατάσταση είναι τέτοια που δυσκολεύεσαι να κρατήσεις ίσες αποστάσεις. Τελικά όμως εκείνο που χρειάζεσαι απεγνωσμένα σε αυτήν την φάση δεν είναι η διπλωματία αλλά η αποφασιστικότητα.


Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για έρευνες και μελέτες επί παντός επιστητού αλλά πολύ περισσότερο για να βρεις τις απαντήσεις σε ένα προσωπικό θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Επιπλέον ο Ερμής έχει όλη την καλή διάθεση να σε μυήσει στα άδυτα του παρασκηνίου, αποκαλύπτοντας τις ενέργειες ή τις πραγματικές προθέσεις κάποιων, που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι!

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται ότι δεν έχει «σβηστεί» ακόμη ούτε από το μυαλό, ούτε από την καρδιά σου. Πριν όμως κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, σκέψου μήπως πρόκειται για μια «εμμονή» που δεν ανταποκρίνεται σε πραγματικά δεδομένα.


Γενικά
Ο Ερμής σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία σε συνδέει κάτι κοινό κι είναι μια καλή ευκαιρία όχι μόνον να θυμηθείς τα παλιά αλλά και να ανανεώσεις το ενδιαφέρον σου για μια υπόθεση που κάποτε σε ενδιέφερε πολύ αλλά δεν μπόρεσε να προχωρήσει. Κι αυτό ίσως αποδειχθεί ένα πολύ καλό «χαρτί» σε μια περίοδο, όπου έχεις τον τρόπο να πετύχεις τους στόχους σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις μια νέα αρχή, αν όμως βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Ίσως μάλιστα πρέπει να απομακρυνθείς για ένα διάστημα, μέχρι να περάσει η «μπόρα».


Γενικά
Η αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος δεν είναι βέβαια κάτι που σε ενοχλεί, ίσα-ίσα που σου δίνει την ευκαιρία να δικαιωθείς για μια ακόμη φορά! Μάλιστα μπορεί να εισπράξεις τα εύσημα και από ένα πρόσωπο που κάποτε είχε σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σου αλλά τώρα αναγνωρίζει το λάθος του. Επιπλέον, ο Ερμής συμβάλλει σε μια γενική αναβάθμιση του ρόλου σου.

Ερωτικά
Η γοητεία σου εντείνεται κι ίσως δεις πολλά ζευγάρια μάτια να σε «γδύνουν»! Αν όμως έχεις κατά νου κάτι περισσότερο από μια σεξουαλική απόλαυση, στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να το λάβεις και καλό είναι να κινηθείς με βάση αυτό το δεδομένο.


Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε φέρνει μπροστά σε καταστάσεις όπου πολλά εξαρτώνται από τους άλλους κι αν δεν σου αρέσουν κάποια πράγματα, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού αν αντιδράσεις, μπορεί να εκτεθείς χωρίς λόγο. Παράλληλα, ο Ερμής σε ωθεί να βρεις τις κατάλληλες απαντήσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το παρελθόν, είτε το δικό σου, είτε της... ανθρωπότητας!

Ερωτικά
Εκεί που νόμιζες ότι η κατάσταση είχε σταθεροποιηθεί, προκύπτουν νέα δεδομένα, που σε προβληματίζουν. Καλό είναι όμως να μην βιαστείς να αντιδράσεις, τηρώντας στάση αναμονής, αφού το πιθανότερο είναι να επανέλθουν όλα στη θέση τους!


Γενικά
Ο Ερμής κάνει κύκλους και σε ξαναφέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία σας συνδέει κάτι κοινό. Πέρα όμως από τις αναμνήσεις και τις συγκινήσεις φαίνεται να υπάρχει κι ένα θέμα οικονομικού ενδιαφέροντος. Είτε όμως πρόκειται για επιστροφή δανεικών, είτε για την εκπλήρωση μιας δικής σου υποχρέωσης, η ουσία είναι ότι κλείνει μια υπόθεση που παρέμενε εκκρεμής.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ίσως βρεθείς σε δίλημμα ή εκ παραλλήλου ανάμεσα σε μια νέα και μια παλιά σου γνωριμία. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να αξιοποιήσεις την συγκυρία με μια «εκ βαθέων» συζήτηση με τον άνθρωπό σου.



Πηγή: http://www.astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *