Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 16/9 τα Ζώδια!


Γενικά
Ο Άρης σε εξωθεί να ασχοληθείς με την διερεύνηση κάθε τι κρυμμένου ή θαμμένου κι ίσως αυτό να συμβάλλει σε κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις αλλά και σε συγκρούσεις με άτομα που δρουν στο παρασκήνιο. Παράλληλα όμως μπορεί να ανταμειφθείς με την συνειδητοποίηση μιας αλήθειας που σε αφορά ή την ανακάλυψη ενός χρήσιμου αντικειμένου, που είχες ξεχάσει την ύπαρξη του!

Ερωτικά
Αν ο/η σύντροφός σου γνώριζε ότι ποντάροντας στο φιλότιμό σου, θα σε είχε του χεριού του, τότε τα πράγματα στην σχέση σας θα ήταν πολύ καλύτερα! Αντίθετα, οι όποιες απαγορεύσεις έχουν μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα.


Γενικά
Ο Κρόνος ενισχύει την απαισιοδοξία σου σχετικά με μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει και το πιθανότερο είναι να εγκαταλείψεις την «μάχη» ή τουλάχιστον να «παγώσεις» τις εξελίξεις. Εκείνο όμως που σίγουρα δεν σε συμφέρει είναι το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας ή μιας πρότασης που είτε στοχεύει στην εκμετάλλευσή σου, είτε δεν μπορεί να «περπατήσει» για ποικίλους λόγους.

Ερωτικά
Είναι γεγονός ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να «χωνέψεις» κάποια νέα δεδομένα στην σχέση σου, όταν όμως υπάρχουν καλές προθέσεις, όλα γίνονται! Προσπάθησε απλά να «περάσεις» το μήνυμα και στον/στην σύντροφό σου.


Γενικά
Ο Κρόνος σου βάζει δύσκολα στα εργασιακά κι ίσως τελικά να αναλάβεις μια υπευθυνότητα που σε ξεπερνά ή να κριθείς πολύ αυστηρά για κάποια αβλεψία, για την οποία τελικά μπορεί να μην φταις καθόλου. Όλα αυτά όμως θα πρέπει να τα δεις ως μέρος της «εκπαίδευσής» σου σε έναν κόσμο που έχει τους δικούς του κανόνες και μένει να αποφασίσεις, αν θα τους αποδεχθείς ή όχι.

Ερωτικά
Μπορείς να συζητήσεις τα πάντα γύρω από το σεξ και τον έρωτα, κάτι που συχνά δίνει την εντύπωση ότι μπορείς να περάσεις πολύ εύκολα από την θεωρία στην πράξη! Αυτό όμως δεν είναι αληθές κι ίσως υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις.


Γενικά
Ο Άρης πολλαπλασιάζει την ευαισθησία σου και την ανάγκη σου να παρέμβεις δραστικά, παίρνοντας πρωτοβουλίες, κυρίως ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Αυτό όμως μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους «δικούς σου» ανθρώπους, με αποτέλεσμα να προκύψουν έντονες διαφωνίες ή γκρίνιες, που φαίνεται να έχουν οικονομικά κίνητρα. Επιπλέον, ενδέχεται να αναζωπυρωθεί και μια παλιά έχθρα.

Ερωτικά
Συχνά δίνεις την εντύπωση ενός πολύ ευαίσθητου ατόμου, κάτι που για τους άλλους μεταφράζεται σε αδυναμία! Κι ίσως αυτή η «υποτίμηση» να σε βολεύει, αφού αν γνώριζαν πόσα έχεις πετύχει με αυτήν την τακτική, τότε σίγουρα θα άλλαζαν γνώμη.


Γενικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα, αντίθετα ίσως χρειαστεί να περιορίσεις ή να αναθεωρήσεις τις βλέψεις σου. Μάλιστα, ο Κρόνος σε καλεί να έχεις τον νου σου, ώστε να προλάβεις άστοχες ενέργειες ενός συνεργάτη σου ή ενός προσώπου με το οποίο δουλεύετε σε μια κοινή κατεύθυνση. Παράλληλα ενδέχεται να προκύψει κάποια εμπλοκή σε ένα περιουσιακό ή οικογενειακό θέμα.

Ερωτικά
Είναι βέβαιο ότι θέλεις τα καλύτερα για τον άνθρωπο που αγαπάς και «τσακίζεσαι» για να τον ικανοποιήσεις. Αυτή όμως είναι κυρίως μια δική σου ανάγκη και τελικά οι προσφορές σου μπορεί να μην έχουν την ίδια αξία στα μάτια του/της συντρόφου σου.


Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να δημιουργήσει δυσκολίες στις σχέσεις σου με ένα συγγενικό πρόσωπο, που θα αποδειχθεί ανάξιο της εμπιστοσύνης σου. Μπορεί όμως απλά να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα και να ζητήσει την συνδρομή σου. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για αγορές εξοπλισμού και μηχανικών μέσων, ενώ ίσως χρειαστεί να ταξιδέψεις για λόγους ανάγκης.

Ερωτικά
Συχνά σε κατηγορούν ως συμφεροντολόγο/α επειδή απλά θέλεις να «βλέπεις» και την πρακτική αξία μιας σχέσης, στοχεύοντας σ' ένα καθεστώς αμοιβαίων εξυπηρετήσεων. Κι είναι αλήθεια ότι μόνον «με αγάπες και λουλούδια» δεν γίνεται χωριό!



Γενικά
Οφείλεις να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου, αποφεύγοντας κυρίως τα αχρείαστα έξοδα, αφού είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια έκτακτη ανάγκη. Ακόμη ο Κρόνος σε συμβουλεύει να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές, όπως επίσης και κάθε επενδυτική ενέργεια. Αντίθετα μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση ή γενικότερα την εκμετάλλευση των αποθεματικών σου.

Ερωτικά
Ως άτυπος «σύμβουλος σχέσεων» έχεις σώσει κόσμο και κοσμάκη, αφού πάντα έχεις τον τρόπο να βρίσκεις μια κοινά αποδεκτή λύση μεταξύ δύο πλευρών. Τι καλά που θα 'τανε αν είχες την ίδια καθαρή ματιά και σε σχέση με τα δικά σου θέματα!


Γενικά
Ο Κρόνος σημαίνει μια ακόμη «ώρα της κρίσης» για τις φιλικές σου σχέσεις. Ενώ όμως αυτού του τύπου οι παρεξηγήσεις μπορεί να έχουν ένα αίσιο τέλος, δεν συμβαίνει το ίδιο με μια νέα γνωριμία, που απ' ό, τι φαίνεται μόνον μπελάδες μπορεί να σου φέρει. Τα ανάλογα ισχύουν και για την συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα, που μπορεί να σου πέσει κάπως βαριά!.

Ερωτικά
Σίγουρα μπορείς να υπομείνεις πολλά, όταν μια σχέση παύει να σε αντιπροσωπεύει, φτάνοντας στο σημείο να απαρνηθείς ακόμη και το σεξ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην αγνοείς ωστόσο τις ψυχικές «παρενέργειες» μιας τέτοιας επιλογής.


Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και την διατροφή σου, περικόπτοντας αν χρειαστεί κάποιες βλαβερές συνήθειες. Παράλληλα μπορεί να σου αναθέσει επιπλέον υπευθυνότητες σχετικά με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που δοκιμάζεται κι έχει ανάγκη από την συμπαράσταση σου. Όσον αφορά στις δουλειές και τις λοιπές υποχρεώσεις σου, ας περιμένουν!

Ερωτικά
Η αγάπη σου για την νεολαία και την «φρεσκάδα» που αυτή αντιπροσωπεύει, μπορεί να εκληφθεί ως ερωτική επιθυμία, δημιουργώντας ένα πλήθος παρεξηγήσεων. Τελικά φαίνεται ότι κάποιοι/ες βλέπουν μόνον αυτά που θα ήθελαν να κάνουν οι ίδιοι/ες!


Γενικά
Έχεις ακόμη μια ευκαιρία να εξασκήσεις με επιτυχία τις διοικητικές σου ικανότητες, αποδεικνύοντας ότι η πείρα μπορεί να είναι χίλιες φορές πιο αποτελεσματική από τα πτυχία! Γενικότερα, ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να πετύχεις στο έργο σου και το μόνο ζητούμενο είναι να απαιτήσεις τα όσα σου αναλογούν, αφού πάντα θα υπάρχουν κάποιοι/ες πρόθυμοι/ες να καρπωθούν τα οφέλη από τις δικές σου προσπάθειες.

Ερωτικά
Συχνά δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στο «πως φαίνεσαι» στους άλλους, που ξεχνάς τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου. Το αποτέλεσμα είναι να εκδηλώνεις μια λανθασμένη εικόνα που σε «κυνηγά» ακόμη και στις πιο προσωπικές σου στιγμές.


Γενικά
Βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι, όπου οι αποφάσεις και οι επιλογές σου θα κρίνουν πολλά για το μέλλον. Κι αν ο Κρόνος σε πιέζει να κάνεις αυτό που δείχνει πιο ασφαλές ή είναι αρεστό στους άλλους, τελικά θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία αν ακούσεις το ένστικτο σου και κάνεις τα πράγματα με το δικό σου ιδιαίτερο τρόπο. Αξίζει λοιπόν ακόμη και να συγκρουστείς γι' αυτό.

Ερωτικά
Στα λόγια είσαι πολύ φιλελεύθερος, δίνοντας την εντύπωση ενός ανθρώπου που μπορεί να κάνει τα πάντα! Σίγουρα δεν φταις εσύ για τα «κολλήματα» που κάποιοι έχουν στο μυαλό τους αλλά μήπως θα έπρεπε να περιορίσεις λίγο τις «προβοκάτσιες» σου;


Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος ίσως σε φέρει ενώπιον ισχυρών διαψεύσεων, ωστόσο δεν θα πρέπει να απογοητεύεσαι, αφού είναι βέβαιο ότι στον πυρήνα των επιδιώξεών σου εδρεύουν αλήθειες, που κάποια στιγμή θα βρουν τη θέση που τους αξίζει στη ζωή σου. Για την ώρα πάντως προσπάθησε να ρίξεις το βάρος σε πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες, όπως είναι για παράδειγμα το διάβασμα και οι μελέτες.

Ερωτικά
Η ικανότητά σου να εμψυχώνεις και να «ανεβάζεις» τους άλλους είναι αναμφισβήτητη. Όταν όμως ασχολείσαι με πρόσωπα που δεν το αξίζουν το μόνο που καταφέρνεις είναι να παίρνεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα ακόμη... δράμα!



Πηγή: http://www.astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *