Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Εντός της ημέρας θα ανασταλεί ο ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση

Μετά το αλαλούμ που προκλήθηκε για το αν θα επιβληθεί ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, τις έντονες αντιδράσεις πολλών οικογενειών και τη σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, φαίνεται πως λύνεται ο γόρδιος δεσμός στο θέμα.

Με παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, στον ΣΚΑΪ, το θέμα φαίνεται πως τελειώνει πριν καν φουντώσει.

«Μέσα στην ημέρα θα γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για να ανασταλεί το μέτρο αύξησης του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, μέχρι να ανοίξει η Βουλή», ανέφερε συγκεκριμένα και πρόσθεσε πως η απόφαση ελήφθη μετά από διακομματικό αίτημα. 

«Πρέπει να φορολογούμε τόσο όσο να μπορούμε να εισπράξουμε, διαφορετικά χάνει το Δημόσιο», τόνισε. 



Πηγή:iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *