Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Λέοντα, είσαι έτοιμος να ξεδιπλώσεις την ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου; Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας


Κριός

Φίλοι μου Κριοί με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Δία, απελευθερωμένες θα είναι οι αισθήσεις σας, θα παραγκωνίσετε τα πρέπει και θα αφήσετε την ερωτική σας γοητεία να κατευθύνει τα γεγονότα. Μια ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας, θα σας αναζωογονήσει, θα ανεβείτε ψυχολογικά και η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές ιστορίες ή πικρές στιγμές. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού.
Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Δία, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, συγκαταβατικοί και επικοινωνιακοί, σήμερα θα καταφέρετε να αναδείξετε μια πρόσχαρη προσωπικότητα, ερωτική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που σας φανερώνω εκ των πρότερων πως δεν πρόκειται να το χάσετε. Φανερώστε το ερωτικό σας ενδιαφέρον και θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση. Θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση στη ζωή σας.
Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, ετοιμαστείτε για απρόοπτες και πολύ δυνατές ερωτικές εξελίξεις. Η κοινωνικότητά σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως ζωτικούς, θα είστε δεκτικοί σε προτάσεις φίλων για εξόδους και διασκέδαση, ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις και πολύ ερωτικοί στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Καινούργιο πρόσωπο θα προκύψει από τυχαία γνωριμία και θα ανοίξει νέο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας. Προμηνύεται αρχή δεσμού με άτομο που θα σας προσφέρει παρόν και μέλλον.
Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Δία, θα σας διακατέχει διάθεση για έντονη ερωτική δραστηριότητα, θα είστε αρκετά ελκυστικοί, με στάση ζεστή και προσιτή. Θα αφήσετε στην άκρη επαγγελματικές σκοτούρες, αυτή τη φορά θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα καρδιάς και ερωτικών εξελίξεων. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, ευχάριστα μαντάτα θα αλλάξουν τη δράση σας, τώρα θα περάσετε σε ουσιαστικές διεκδικήσεις, αποκαλυπτικές πληροφορίες θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας.
Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Δία, θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεδιπλώσετε την αισθησιακή και τρυφερή πλευρά της προσωπικότητάς σας. Τα γεγονότα θα σας αποτραβήξουν από επαγγελματικά ζητήματα και θα δημιουργήσουν συνθήκες που θα εστιάσουν τη σκέψη και την καρδιά σας σε πρόσωπα ερωτικού ενδιαφέροντος. Θα λάβετε μια πρόταση που θα αποτελέσει για εσάς μεγάλη ερωτική πρόκληση και θα σας δώσω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε θερμά, αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να σταθμεύσετε ερωτικά και συναισθηματικά.
Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, εσείς οι ίδιοι με δική σας πρωτοβουλία και θέληση θα περάσετε σε ουσιαστικές ερωτικές αποκαλύψεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και θα προκύψει καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα. Βάζετε φρένο σε αναστολές και ταμπού που περιόριζαν τις κινήσεις σας, τώρα θα είστε σε θέση να αναλάβετε μαχητική δράση. Ισχυρή θέληση και όρεξη για ανατροπές θα είναι τα δυο στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.
Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Δία, θα σας κάνει κοινωνικούς, ελκυστικούς και αρκετά δυναμικούς. Προσιτή και θερμή θα είναι η στάση σας αλλά και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα που αν αξιοποιηθούν από εσάς με τον κατάλληλο τρόπο, τότε ετοιμαστείτε για σταθερούς ερωτικούς δεσμούς μεγάλης διάρκειας. Ξαφνική ερωτική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας και έρχονται ευχάριστες ερωτικές αναστατώσεις που θα αλλάξουν για τα καλά τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής.
Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Δία θα φέρει ζωντάνια και πάθος τόσο στις διαθέσεις σας, όσο και στις πράξεις σας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, η εξομολόγηση ενός προσώπου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, θα δείξετε αφοσίωση και πίστη στο ερωτικό σας ταίρι. Για τους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό, θα ανεβάσει στα ύψη τις ερωτικές σας διαθέσεις.
Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Δία, θα είστε κοινωνικοί, δραστήριοι, θα αφιερώσετε χρόνο στο ερωτικό σας ταίρι και θα δείξετε ενδιαφέρον σε συναισθηματικά θέματα. Στόχος σας θα είναι οι πράξεις με εποικοδομητική κατάληξη, στα αισθηματικά σας θα αναζητήσετε δημιουργικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, ένα πρόσωπο θα σα αποκαλυφθεί, αν δείξετε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσετε, τότε πολύ γρήγορα θα γίνει ξεκίνημα δεσμευτικής σχέσης.
Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Δία, σήμερα μάλλον θα είναι μειωμένες οι διαθέσεις σας για επαγγελματικές ευθύνες και για εργασιακές υποχρεώσεις. Αυτή τη φορά, οι ερωτικές σας διαθέσεις θα είναι αυτές που θα κρατούν τα ηνία της ημέρας, θα τολμήσετε να κάνετε προτάσεις για ραντεβού και προσωπικές συναντήσεις, που εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα γίνουν αποδεκτές. Με δικές σας πράξεις και αποφάσεις, θα δημιουργηθούν συνθήκες για ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις και η θερμή ανταπόκριση που θα λάβετε θα ανανεώσει για τα καλά την ψυχολογία σας.
Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Δία, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό, κατανόηση και δυνατό ερωτισμό. Η παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου, όχι μόνο θα ανανεώσει το ηθικό σας αλλά θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε παλιά ξεχασμένα ερωτικά αισθήματα, που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Για τους ερωτικά μόνους, μια νέα γνωριμία θα κάνει την εμφάνισή της και σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι καθόλου περαστική. Καταφθάνουν ευχάριστες και μόνιμες ερωτικές αλλαγές.
Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, από συναισθηματική ευαισθησία θα χαρακτηρίζεστε, γεγονός που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα πάρει απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και ερωτισμό, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς και ανοιχτούς σε διαφόρων ειδών ερωτικές προκλήσεις. Δεχτείτε τις φιλικές προτάσεις που θα λάβετε και μην επιλέξετε την απομόνωση, γιατί επάνω σε φιλικό τραπέζι θα υπάρξει ένα γεγονός, που θα μετατραπεί σε ευχάριστη έκπληξη, δίνοντας νέες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή.
 
 
 
πηγη: ladylike.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *