Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Στην αρμοδιότητα του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας η Κοινότητα Δάφνης

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Δάφνης επέλυσε η Δημοτική Αρχή, δηλαδή αυτό της αστυνόμευσης της Δάφνης από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας, ενώ μέχρι χθες ίσχυε το οξύμωρο η προαναφερόμενη Κοινότητα ν΄ανήκε στην επιχειρησιακή αρμοδιότητα του Αστυνομικού Τμήματος Γιαννιτσών.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δάφνης Κυριάκος Τσεγγελίδης ευχαριστούν με την παρούσα τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Θεολόγο Τζουμαϊλή, τόσο για το συγκεκριμένο θέμα όσο και για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία τους.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *