Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

1η Ομιλία στην Έδεσσα: «Διάγνωση και Διαχείριση Kακοποίησης και Παραμέλησης Παιδιών»

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και ώρα 6μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας (Καπετάν Γαρέφη και Περδίκα 1) θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον κ. Νικολαίδη Γεώργιο Διευθυντή Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Yγείας του Παιδιού ομιλία με θέμα: «Διάγνωση και Διαχείριση Κακοποίησης και Παραμέλησης Παιδιών».

Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού στα πλαίσια Ευρωπαϊκού Προγράμματος έχει δημιουργήσει το Εθνικό Σύστημα Αναφοράς Κακοποίησης Παραμέλησης Παιδιού. Πρόκειται για μια Ολοκληρωμένη Προσέγγιση για τη Διερεύνηση, τη Διάγνωση και τη Διαχείριση Περιστατικών Κακοποίησης & Παραμέλησης Παιδιών.

Στην ομιλία μεταξύ άλλων θα δοθεί έμφαση στην αναγκαιότητα συνεργασίας Εκπαιδευτικών - Επαγγελματιών Υγείας - Τοπικών Αρχών και Δικαιοσύνης. Η ομιλία είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό και η παρουσία κυρίως Εκπαιδευτικών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Δικαιοσύνης κρίνεται σημαντική.

Την ίδια μέρα στις 11:00 το πρωί και στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Φιλίππου 38) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε συναδέλφους από διάφορες Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νομού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810-51174.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *