Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Αλμωπός – Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Τη νίκη με 1-0 πήρε ο Αλμωπός Αριδαίας κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών το μεσημέρι της Κυριακής (8-11) στο ντέρμπι της αγωνιστικής.



Η ομάδα του Τυριακίδη συνεχίζει αήττητη το πρωτάθλημα της Α1, με το γκολ να πετυχαίνει με πολύ όμορφη κεφαλιά ο Μιτιτενίδης στο 29'. Ο Αλμωπός έδειξε την ανωτερότητα του σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με το παιχνίδι ωστόσο να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας, είχε όμως εξαιρετικό ενδιαφέρον σε όλο το 90λεπτο.


Θετική η διαιτησία των Βαμβακά-Σιδηρόπουλου-Μίσκου.


Αλμωπός (Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Ελευθεριάδης, Κουτρουμπαλάς, Μουρατίδης, Ζαρογιάννης, Καμπάνης, Μιτιτενίδης (60' Τσιμτσιρίδης), Καραδήμος (55' Μαρκόπουλος), Ταουσάνης (75' Τσόλκας), Παπαδόπουλος

Αν. Γιαννιτσών (Μητσάκης): Σαββουλίδης, Μπίνας, Κοκκινίδης (82' Λαζαρίδης), Δουλκερίδης, Βασιλειάδης, Χαραβιτίδης (46' Βεζυριανόπουλος, Ζαφειρίου (71' Κυζερίδης), Σίμος, Οτούντσι, Κάρτσιος, Σαββουλίδης.



Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:









ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *