Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ορειβατική δραστηριότητα Κυριακής 15 Νοεμβρίου του ΕΟΣ Αριδαίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Οι ορειβατικές δραστηριότητες του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας συνεχίζονται εν μέσω φθινοπωρινής καλοκαιρίας.

Την προσεχή Κυριακή 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσουμε πεζοπορία από το φράγμα των Προμάχων προς την κορυφή Κουκουρού με το χαρακτηριστικό σχήμα, η οποία διακρίνεται σχεδόν από παντού στον κάμπο της Αλμωπίας.

Η ανάβαση θα γίνει μέσω του δασικού δρόμου που οδηγεί στην Άσπρη Πέτρα και από εκεί μέσω μονοπατιού μέσα στο δάσος. Αυτήν την εποχή τα χρώματα θα είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακά.

Συγκέντρωση στα γραφεία αυστηρά πριν τις 07:00.
Αναχώρηση ακριβώς στις 07:00

Ώρες πορείας: 7-8
Βαθμός δυσκολίας: Δύσκολη (Μπορεί να έρθει όποιος επιθυμεί μέχρι την Άσπρη Πέτρα για μια βόλτα, εύκολη διαδρομή το πολύ μιας ώρας. Αξίζει να δει κανείς αυτό το γεωλογικό φαινόμενο.)

Εξοπλισμός: Ορειβατικά μποτάκια, αδιάβροχο, ατομικά τρόφιμα, νερό, σακίδιο, φλις για τη στάση, γάντια, σκούφο, γκέτες, μπατόν.

Πληροφορίες την Τετάρτη στον Ορειβατικό και στα μέλη του ΔΣ.

Email: eosaridaias @ hotmail.com
Facebook:


 
https://www.facebook.com/groups/82425189572/


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *