Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Δικαιολογητικά για τη λειτουργία αθλητικών σωματείων

ΠΡΟΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ
ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Κύριε Πρόεδρε ,
Ύστερα από έγγραφο που εστάλη από την αρμόδια υπηρεσία και σε εφαρμογή του άρθρου 6 του ν. 2725/1999, σχετικά με την λειτουργία αθλητικών σωματείων παρακαλούμε όπως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εντός δέκα (10) ημερών, καταθέσετε τα παρακάτω δικαιολογητικά στην Περιφερειακή ενότητα Πέλλας στην Έδεσσα (Διεύθυνση υγείας και κοινωνικής μέριμνας, τμήμα κοινωνικής αλληλεγγύης):

1.Αντίγραφο του ισχύοντος καταστατικού του σωματείου (τροποποιημένο σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο με πρόσφατη θεώρηση από το Πρωτοδικείο).
2.Αντίγραφο απόφασης πρωτοδικείου με την οποία αναγνωρίστηκε το σωματείο.
3.Αντίγραφο πρακτικού σύνθεσης διοικητικού συμβουλίου (Δ.Σ.) επικυρωμένο από τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα του Δ.Σ. (δίπλα σε κάθε μέλος του Δ.Σ. να αναγράφεται η διεύθυνση και το τηλέφωνό του).
4. Αντίγραφο οικονομικού απολογισμού του προηγούμενου έτους (θα αναφερθούμε αναλυτικά παρακάτω).
5. Βιβλίο εσόδων – εξόδων (ταμείου).
6. Βιβλίο περιουσιακών στοιχείων.
7. Βεβαίωση της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, ότι ανήκει στην δύναμής της και έχει αθλητική δράση.
Σημείωση: Η μη κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών στην αναφερόμενη υπηρεσία, θα βαρύνει αποκλειστικά το σωματείο σας και το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού. 
 
 
 
EPSPELLAS.GR

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *