Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Στον χορό της Ελπίδας Έδεσσας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το βράδυ του Σαββάτου στο διαχρονικό κέντρο Αρχοντικό στην Έδεσσα των Αφων Δασκαλινα Δημητρη και Γιαννη πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ελπίδας Έδεσσας σε ένα πολύ ζεστό οικογενειακό κλίμα. Η προσέλευση το κόσμου μπορεί να μην ήταν η αναμενόμενη αλλά το φιλικό κλίμα ήταν η αιτία να περάσει μια πολύ όμορφη βραδιά υπό τους ήχους της κρυστάλλινης φωνής του Μάρκου Κούτρα.


Την βραδιά παρουσίασε ο δημοσιογράφος Αναστάσιος Δουκλης και στην συνέχεια παρέλαβε το μικρόφωνο ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ Αστεριος Αντωνίου βγάζοντας ένα μικρο λόγο για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού και ευχόμενος καλή επιτυχία στην ομάδα της Ελπίδας.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς δεν ήταν άλλος από τον δραστήριο πρόεδρο Λεωνίδα Τουσια που ανέλαβε προσωπικά την επίτευξη της οργάνωσης της βραδιάς. Στον χορό βραβεύτηκαν και οι αθλητικογράφοι του Νομού μας Χατζηχρηστος Γιώργος, Μιγγας Γιάννης Ροδοβιτης Γιώργος και Χαρά Ματεντζογλου. Όπως και βραβεία παρέλαβαν και άνθρωποι που έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στην ομάδα της Ελπίδας. Ο τεχνικός της ομάδος Βαιος Στεργιόπουλος χαρούμενος και ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδος του και βλέποντας τους παίκτες του σαν μια οικογένεια εξέφρασε την ικανοποίηση του.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους παίκτες της ομάδος ενωμένοι σαν μια γροθιά να αποχωρούν τελευταίοι από το κέντρο.



επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας" 


Δείτε φωτογραφίες: 

























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *