Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΠΑΟ Περίκλειας Καρατζόβας - Μακεδονικός Έδεσσας 5-3, για τον 1ο Όμιλο της Β' Κατηγορίας

Την ήττα γνώρισε ο Μακεδονικός Έδεσσας στον τελευταίο αγώνα του 1ου γύρου κόντρα στον ΠΑΟ Περίκλειας Καρατζόβας και έμεινε μακριά από τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας.

Με πολύ κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, κατά το οποίο "γκρέμισε" ότι είχε φτιάξει στο πρώτο, ο Μακεδονικός υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα με 5-3. Η απουσία πολλών βασικών του παικτών έφερε έλλειψη συντονισμού και αστάθειες. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους βυσσινί με τον Κιουρτζίδη Β. να σκοράρει με ωραίο συρτό σουτ μόλις στο 2'. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα στο 7' με τον Κοντάκο με σουτ στο οποίο φέρει ευθύνη ο Ροδίντσης. Ο Μακεδονικός πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2 γκολ. Στο 36' ο Τζηκόπουλος μετά από κόρνερ του Προμογιάννη Δ. και στο 41' ο Προμογιάννης Δ. μετά από υπέροχη ενέργεια του Γάτση διαμόρφωσαν το 1-3. Με το ξεκίνημα όμως του 2ου ημιχρόνου οι παίκτες της Περίκλειας εξαπέλυσαν την αντεπίθεσή τους με τους παίκτες του Μακεδονικού να είναι ανήμποροι να αντιδράσουν. Στο 46' ο Κοντάκος μείωσε σε 2-3. Στο 53' ο Κοβάτσης εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία του Σουλιώτη με τον Ροδίντση και ισοφάρισε 3-3. Στο 64' ο Εξηνταβελώνης με φανταστικό σουτ περίπου 15μ. εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Ροδίντση και έκανε το 4-3. Το σκορ έκλεισε στο 70' με τον Λαζαρίδη, ο οποίος πέρασε και τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 5-3. Ο Μακεδονικός για ακόμα μια φορά έδειξε την αδυναμία του να διαχειριστεί το αποτέλεσμα στους εκτός έδρας αγώνες, γεγονός που του κοστίζει βαθμολογικά. Το τέλος του πρώτου γύρου τον βρίσκει στην 6η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, λόγω και του -4 που κουβαλάει από την περσινή χρονιά.

Η διαιτησία των Μίσκου - Κλατζίδου - Σιώνη Μ. ήταν μέτρια, με τον διαιτητή ιδιαίτερα να μην παρακολουθεί τις φάσεις και να ανέχεται ένα-δύο εκτός φάσης χτυπήματα από τους γηπεδούχους.

ΠΑΟ Περίκλειας Καρατζόβας: Ντεμπρόβα, Κοβάτσης, Λάσκος, Ελευθεριάδης, Εξηνταβελώνης, Ματζηρίδης, Παπακούτσης (46' Μίσκος), Αναγνωστόπουλος, Κοντάκος, Τουρλάκης (65' Δεμερτζής), Λαζαρίδης.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Ροδίντσης, Δημητρίου (65' Καραγιάννης Χ.), Καραγιάννης Β., Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Β. (81' Πατετσίνης Ευ.), Γάτσης, Πέτκος, Γέργης, Προμογιάννης Δ., Παπαδόπουλος (70' Στόλης), Τζηκόπουλος.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *