Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με τον Υφυπουργο Υγείας - Επίλυση στο θέμα της μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Έδεσσας

Την Δευτέρα 14.12.2015 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας συνάντηση του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη με τον Υφυπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για την επείγουσα
ανάγκη μετεγκατάστασης της μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο διευθυντής της κλινικής Βασιλείου Σωτήριος και ο γιατρός Χρήστος Δόντσος. 

Μετά από την ανάλυση του θέματος από τον βουλευτή και τους γιατρούς ο Υφυπουργός Υγείας εκτιμώντας την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος και την επείγουσα ανάγκη επίλυσης του για να σωθούν ανθρώπινες ζωές αποφάσισε την χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης της μονάδας στο ισόγειο του Νοσοκομείου από τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του Υπουργείου. Έδωσε εντολή στον Διευθυντή Τεχνικών Έργων του Υπουργείου Νίκο Πρωτονοτάριο και στον Οικονομικό Διευθυντή του Υπουργείου Κοματά Γεώργιο να προχωρήσουν με τον συντονισμό των μελετών και εγκρίσεων , την συνεργασία με την διοίκηση του Νοσοκομείου Έδεσσας και της Τεχνικής Υπηρεσίας της 3ης ΥΠΕ για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και δέσμευσε κονδύλι από τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του Υπουργείου για την εκτέλεση του έργου. 

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ευαισθησία και αποφασιστικότητα το οξυμμένο και χρονίζον αυτό πρόβλημα, το οποίο οι προηγούμενες κυβερνήσεις διαιώνισαν κοροϊδεύοντας τον λαό της Πέλλας με ψεύτικες υποσχέσεις. 

Ο βουλευτής καθώς και οι παρευρισκόμενοι γιατροί εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την απόφαση αυτή. Ο Γιάννης Σηφάκης, με την ιδιότητα του Μηχανολόγου Μηχανικού και την εμπειρία του σε μελέτες και έργα θα επιβλέψει από κοντά την ολοκλήρωση των μελετών και εγκρίσεων και τον συντονισμό των ενεργειών για να υλοποιηθεί το σημαντικότατο αυτό έργο το συντομότερο δυνατόν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *