Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ:BΑΦΥΡΑΣ - ΣΚΥΔΡΑΙΚΟΣ 44-70

Μέγαλη νίκη στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε ο Σκυδραϊκός μέσα στο Διον επι του Βαφύρα και μάλιστα επιβλητική.










Μάλιστα η ομάδα του Βαφύρα υποχρεώθηκε να ακολουθεί στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα της Σκύδρας κατάφερε να πάρει μία διαφορά 7 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο (15-22) και να τη διατηρήσει μέχρι και το 3ο δεκάλεπτο το οποίο έκλεισε και αυτό στο +7 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Σκύδρας κατάφερε μ ένα μεγάλο σερί να πάρει άνετα το ροζ φύλλο αλλά και μια μεγάλη διαφορά που ίσως της χρειαστεί στο 2ο γύρο.Πλέον ο Σκυδραϊκός ξέφυγε απο τους 3 τελευταίους(Πανεδεσσαϊκό,Βατανιακό και Βαφύρα) με 2 νίκες διαφορά.Την επόμενη αγωνιστική ο Βαφύρας αγωνίζεται στην Αλεξάνδρεια ενώ ο Σκυδραϊκός στην Έδεσσα με τον ΓΑΣ.

Δηλώσεις σχετικά με τις πολλές απουσίες που παρουσιάζει ο Βαφύρας σε κάθε ματς έκανε ο προπονητής του,κ.Σαράπτσης:«Σχετικά με τις απουσίες θα τα συζητήσουμε και θα μου επιτρέψετε να σας ενημερώσω μετά το τέλος του πρώτου γύρου. Υπομονή δύο αγωνιστικές ακόμα. Τώρα όσο για τα ατυχή αποτελέσματα, οφείλονται καθαρά στην συνοχή που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, στην έλλειψη προπονήσεων σε πολλούς παίκτες, αλλά και στην έλλειψη αγωνιστικής εμπειρίας στους περισσότερους στο επίπεδο της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ. Βλέπετε και γνωρίζετε πως στην αρχή αλλιώς σχεδιάσαμε τον προγραμματισμό, αλλά αλλιώς μας ήρθαν τα πράγματα. Στο ερασιτεχνικό μπάσκετ, στο μόνο που μπορείς να στηριχθείς είναι ο λόγος ορισμένων ανθρώπων. Δυστυχώς αυτός ο λόγος δεν έχει την ίδια ισχύ για όλους μας».



ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:1o (15-22),2o (25-32),3o (35-42),4o (44-70)

ΒΑΦΥΡΑΣ: Ανδριάς 2, Γεωργαντάς, Ζαμάνης, Ζήσκας 2, Κακαμούκας, Καλαϊτσίδης 18 (2), Καραμπατάκης 8 (2), Κουμπατσιάρης, Μαντζόλης, Μαρινόπουλος 14, Σαμαράς, Χατζηιωακείμ.

ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ: Δεμιρτζάκης 5 (1), Δημπάρης 5 (1), Καπετανόπουλος 4, Μουμτζίδης 10, Ντουλαβέρης 4, Σημαιοφορίδης 16 (2), Τσανακτσίδης 24 (2), Τσεσμετζίδης 2, Χαραλαμπίδης









πηγή:basketball.vafiras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *