Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Πότε θα δοθεί επιτέλους στην κυκλοφορία η γέφυρα του Αγίου Γεωργίου έξω από την Έδεσσα;

Ακόμη δεν έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία η γέφυρα του Αγίου Γεωργίου έξω από την Έδεσσα και μετά το Ριζάρι. 
 
Θυμίζουμε πως κατά το παρελθόν είχε υπάρξει μύλο της έριδος ιδιαίτερα στην προεκλογική περίοδο του Μάιου του 2014. Τότε λοιπόν ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης είχε δεσμευτεί δημοσίως ότι η γέφυρα θα παραδοθεί. Σήμερα όμως η κατάσταση είναι διαφορετική. Ενώ δια γυμνού οφθαλμού φαίνεται ότι το 95% των εργασιών έχει τελειώσει, εντούτοις παραμένει κλειστή προς χρήση στους πολίτες. 
 
Το σημείο εκείνο είναι πολύ δύσκολο καθώς στο παρελθόν έχουν χαθεί ζωές ενώ τους χειμερινούς μήνες με το κρύο, το χιόνι και τον πάγο έχουμε σχεδόν καθημερινά ατυχήματα. Μέχρι πότε λοιπόν οι κάτοικοι της Έδεσσας αλλά και οι επισκέπτες που έρχονται στην Πόλη θα βιώνουν την αδικία από τη μη ολοκλήρωση και παράδοση του έργου; Γιατί δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του ο αντιπεριφερειάρχης ο οποίος δημοσίως έχει δηλώσει στην Πέλλα τηλεόραση ότι η γέφυρα θα παραδοθεί μέχρι το τέλος του 2014; Γιατί δεν παρεμβαίνει ώστε να λυθεί το πρόβλημα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος τον τελευταίο καιρό με την ιδιότητα του υποψηφίου Προέδρου της ΝΔ γυρνά όλη την Ελλάδα για την δική του προεκλογική περίοδο; Γιατί δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας οι οποίοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών; 
 
Όλοι οι παραπάνω θα πρέπει να ξέρουν ότι στην πολιτική δεν μένουν μόνο οι υποσχέσεις αλλά και τα έργα και πραγματικά είναι κρίμα οι χιλιάδες πολίτες που διασχίσουν την Εθνική οδό Έδεσσας-θεσσαλονίκης λίγα χιλιόμετρα έξω από την Έδεσσα να βλέπουν την γέφυρα παράλληλα που φαίνεται σχεδόν ολοκληρωμένη και να μην μπορούν να κάνουν χρήση λύνοντας ένα σοβαρό πρόβλημα δεκαετιών. Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν είναι μόνο η Θεσσαλονίκη αλλά και ο νομός Πέλλας ο οποίος είναι αδικημένος από το νέο σχήμα και αυτή η αδικία η οποία ξεκίνησε από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, συνεχίζεται δυστυχώς και από τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
 
 
 
πηγη: meapopsi.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *